Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz xtend #48559 üzenetére

Így van, a tanix droidja elég jó, csak a kodi éppen ott sem működik, ahogyan egyik 7-es droidon sem. ( persze jobb már mint a régebbi fw-ken de még nem tökély, de nem is lesz a kodek miatt.)
    Arra is kell az spmc a kodi helyet ( ami egyébként igen jól működik de a 4k-hoz patch kell - ezt tesztelgetem éppen)
    Érdemes még egy MXplayer pro full-t is beszerezni ami tud dts-t és egyebeket, ezzel is minden lejátszható ( vlc és tsai nem tudnak mindent kezelni ismét csak a hardveres lejátszás/kodek miatt - az myplayerben ez jobban testreszabhatóbb.)
    Ha valamelyik droidon az értesítési sávok ottmaradnak ez is eltüntethető gyorsan, és bármelyiken bekapcsolható azAFR, a deinterlacing és az NR2 is kilőhető, de én nem az "Amlogic TV Box tool"-t javaslom erre mert ez nem jegyzi meg újraindításkor a beállítást, van más egyszerű módja is. ( már leírtam)
    Ha ezek be vannak állítva akkor már általában klasszisokkal javul a droid lejátszási képessége ( ja és kell 3 bejegyzést módosítani ami egy app-al is megoldható, ezt is leírtam már)
    Ha a YT nem jó mert nem full hd vagy 4k, simán cserélhető az is. Kb minden gyorsan javítható, pár alap dolog van amit meg kell csinálni és bármelyik rom aránylag jó lesz. Ha a launcher nem tetszik az is cserélhető ( jobban szeretem cserélni mint telepíteni)

Új hozzászólás Aktív témák