Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
blakey
üzenetére
Szerintem sokkal érdekesebb az a kérdés, hogy miért kell ennyire bele merülni felhasználóként. Ha ilyen triviális, akkor miért nem ez az alap beállítás? Miért kell a beállításokat profi módra állítani és úgy állítani felhasználóként? Miért nem lehetnek ezek az alap beállítások? Persze lehet hogy sokféle felhasználás miatt sokféle beállítás lehetne alapértelmezett, de akkor meg lehetne egy beállítási varázsló , ami fel tesz néhány kérdést és az alapján megtörténik a beállítás....
-
Csabi1984
addikt
válasz
blakey
üzenetére
Jogos kérdés de szerintem nem mindenki ássa bele ilyen mélyen magát a dolgokba.
A másik, hogy "felbontás" "Elsődleges felirat és szinkron, betűméret stb" ezek valósan értelmezhető fogalmak. Példának ott van a CEC beállítás és legalján van 3 opció magyarul értem mi van oda írva de, hogy milyen ok-okozat van mögötte azt mai napig nem értem.Wake-up by Auto Power On (nincs előttem a magyarra fordított változata)
Wake-up by Streaming Path/Routing Change (nincs előttem a magyarra fordított változata)
Wake-up by Active Route (nincs előttem a magyarra fordított változata)
Talán utóbbi azt jelenti, hogy a TV-n kiválasztom a forrást akkor indul el, lehet nem.
Tehát ez is azt igazolja oda van írva de, hogy pontosan, hogy egyes opciót mit csinálnak vagy épp mit nem ha ki vannak kapcsolva arra nem ad magyarázatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA VI
- Jelszókezelők
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- Apple iMac 21.5" (2017) Kétmagos i5-7360U 2.3Hz 8GBGB/ 256GB SSD , üzletből, garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself