- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csadi0011 #3680 üzenetére
Másra valók. Egy egész filmet nyilván jobb Kodival nézni. Nálam viszont az a gyakoribb eset, hogy böngészés közben akadok egy-egy linkelt, YT videóra. Ezeket jobb a BS -be átdobni, mert egyrészt ott van a böngésző megosztás menüjében (Firefox beta), másrészt a Kodi nehézkesebben áll fel. Nem arra való, hogy egy pár perces videóért ki/be kapcsolgassák.
-
törölt tag
válasz
csadi0011 #3643 üzenetére
Sajnos, még nem jöttem rá, hogy miként lehetne frissíteni az XBMC -met (13.4.0 Oman). Ebben most nem működik a Youtube plugin, de amíg működött, addig teljesen jól használható volt. Mostanában BS player -t használok helyette. Úgy tűnik, hogy a Google még nem szúrta ki, hogy a BS player kezeli a YT -ot. Böngészővel keresgélek, majd a megosztás menüvel átküldöm a linket a BS player -nek.
-
törölt tag
válasz
csadi0011 #3520 üzenetére
Az EKH -val szoktam remapolni. Az Androidban sok funkcióhoz van közvetlen keycode, de az EKH tud alkalmazást is indítani. Ehhez készítettem egy alkalmazást, amit 12 néven mentettem. Tulképp placebók, nem csinálnak semmit, de az indulásukat fel lehet használni automatizálóban eseményként. így, gombnyomáshoz, bármilyen Androidos művelet társítható.
-
törölt tag
válasz
csadi0011 #3518 üzenetére
Ha megvan a kód, akkor meglesz az intent is. Ha megvan az intent, akkor arra fogja bekapcsolni, amire akarod. Én a légegéren a kereső gombra raktam a HDMI bekapcsolást, billentyűzeten meg asszem alt+s -re. Kikapcsolás meg parancsikonnal, amihez a deviantarton lőttem vmi monitor ikont. De, akár a Kán-Kánt is fügyürészheted neki ébresztőként.
Nekem alap az External Keyboard Helper pro. Azzal szoktam kódot nézni. Vagy, getevent Terminál Paranccsal. -
törölt tag
válasz
csadi0011 #3508 üzenetére
Abban a megközelítésben, amiben most gondolod, sztem nincs. De, érdekes felvetés. Anno, a 3066 -osokhoz volt egy shellparancs, amivel ki/be lehetett kapcsolni a kimenetet. Sőt, pl. a Measy U2C -men külön hardvergomb is van rá. Annál a megoldásnál valóban mérhető volt a különbség. De, sajnos, 3188 -tól már nem működik ez a parancs és az M8 -amon sem. Pedig nagyon jó lenne, mert nem kéne kapcsolgatnom a monitort.
-
törölt tag
válasz
csadi0011 #3499 üzenetére
Nem túl egészséges megoldás egy szabvány USB portról etetni. Még a gyári tápok is felejtősek. Legalja alkatrészekből vannak összehányva, zéró védelemmel. De, a 3W -t egy kicsit kevésnek tartom. Utóljára RK3066 -ost mértem. Képkimenet nélkül 2W körül volt, normál üzemmódban 5W, játéknál felment 8W -ra. Viszont, az RK3066 az 40nm -es, ezek meg 28 -asok, úgyhogy elvileg gazdaságosabban üzemelnek. Sztem egy IR -es dugalj a tuti, vagy vmi POE vezérelt relé az 5V -os ágra. Akkor a WOL is menne.
-
törölt tag
válasz
csadi0011 #3475 üzenetére
A chipsetnek nincs köze a netes sebességhez. USB 1.1 -ként csatol, tehát a porton átmenő, összes adatátvitelre vonatkozik. Kb. 0,5 MB/s a tempó, míg Asix esetén (USB 2) inkább a 10/100 -as port a szűk keresztmetszet. Olyan 8-10MB/s körüli értékeket mértem belső hálós másolásnál. Egyébként, van az Asix -nak Gigás chip -je is, de azt nem próbáltam.
Ilyen airmouse -os dolgot nem próbáltam vele. Egyébként sem jön be ez a hadonászós irányítás. N82 -es Nokia -val irányítottam XP -t, de azt nem tudom, hogy droidon is müxik -e.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
csadi0011 #3469 üzenetére
Persze. Elvileg gyári alkalmazás is van rá, de nekem meg van vásárolva a stick -re való Droidmote Server (a telóra való Client ingyenes), ezért én azt használom (bár, nagyon ritkán van rá szükségem).
-
törölt tag
válasz
csadi0011 #3465 üzenetére
Pontosan az, amit írtam. Ha ránagyítasz az elsőre, akkor az oldalán látható az RD9700 felirat. Androidhoz (Linuxhoz) felejtő, mert a kernel csak USB 1.1 -en csatolja. A másiknál külön írja, hogy Asix és az oldalán ott a 88772 felirat. De, azért a 8$ sztem egy kicsit erős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest