- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Sziasztok vanit valaki a forumon.
Látom áll a topik még. -
Az újabb WinUAE alatt annyi, h kijelölsz 1 könyvtárat (pl.: D:\Amiga\) Inditod az emut 1 Workbench (AmigaOS
) lemezről, attól függően milyen verziód van, de a 3.0 környékén már aszem van Install. Szépen click-click telepít, lemezt kér (Extras, Fonts, Prefs... lemezek majd kellenek még kb. 5 lemez az egész), lemezt cserélget.... Ha kész Inditod arról a helyről ahova "telepítetted" és voala HDs rendszerd van
Igaz az alap rendszer elég porítán (pár DDs lemezni cuccról van szó) de nagyon szép rendszereket lehet építeni ;)
Alapból igy néz ki
ez már 1 szépen felépített WBAm annyi az egész (ha nincs rajta Install), h a lemezeken lévő összes filet (a menübe át kell állítani, h ne csak az icon-os fileket mutassa) átdobod a vinyóra úgy is müxik
Vannak egyébbként újabb rendszerek hozzá azok CDről telepíthetők de azokhoz is kell 1 alap WB
-
putti
aktív tag
Hi!
Ha jól emlékszem akkor pl. ha 4 lemezes a játék, akkor van egy olyan opció amiben meg tudod határozni hány drive-od legyen és oda kell betölteni őket. Ha installos akkor kell egy könyvtár ahová installálod és onnan kell elindítani.
Konkrétat most nem tudok mondani, de volt és van is amigám, és pc-n emulátorom is. és gamek is. Ha nagyon nem megy és ha lesz időm feltelepítem én is és írom a helpet.
-
bitmad
aktív tag
Üdv minden Amiga szakértőnek!
Kellene egy kis segítség winuae ügyben.
Letöltöttem az emulátort, meg egy csomó demót és játékot.
Még sohasem volt amiga gépem, csak c64-em.
Namost azt tudom, hogy az adf fájlok azok floppy lemezkép fájlok.
Ezekkel nincs is gondom, de van egy pár játék ami hdd-re mentett verzió, ezeket hogyan lehet beadni az emulátornak hogy elfogadja? -
joey7
őstag
Szóval ez a kérdés:
Amiga alatt futó játékot pc-n hogyan lehet használni,hogyan tudom futtatni?
Néztem már amigás oldalakat,de nem jutottam előbbre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest