Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Engadget:
"The Radeon VII will be available on February 7th for $699, and as a bonus you'll get Devil May Cry 5, Resident Evil 2, and The Division 2 in the box."
Jatekokkal?
-
Kicsimix
őstag
Értem nem is ez volt a cél. A Doom vulcan topikjában volt róla szó, hogy ROP limites a játék.Így felesleges összemérni Doomban a ogl alatt a csonka 480-at. De szerencsére lényegtelen az egész mert az új API áthidalja az egész dolgot akkor is ha az opengl-nek nem elég a hw. Nem véletlen, hogy a khronos is továbblépett vulcanra. Ilyen értelemben írtam, fele annyi ROP-al is meg lehet oldani ráadásul hatékonyabban. Meg, hogy szerintem még van tartalék a kártyában mert van amit még most sem láttunk. _O_
-
Kicsimix
őstag
válasz
#85552128 #19245 üzenetére
Több tranzisztor.. Most ezt úgy mondtad mintha abból meg 2x több lenne benne 970-hez képest. (5.2 970 vs 5.7 480). Közben pedig a ROP-ok felezve vannak amit az opengl meghálál a maga egyszerűségével. (Amit amúgy már alig használnak.) Azért bízom benne 2016-ban már el is felejtik. Hjaa.Szerintem hatékonyabb és "szerintem" ez még mindig nem a vége amit a Doom mutat. Mondjuk én azok közé tartoztam végig akik hittek a lowlvl létjogosultságában míg mások bullshitezték közben a bullshites kommentek váltak most bullshitté : ))) Ehhez kell még egy kis idő mire kiderül mire is elég még. De legalább egy Time Spy ami rendesen tesztel. Peace
-
Kicsimix
őstag
válasz
schawo #19241 üzenetére
Őőőő hát szakmai fórumról lévén szó a megfogalmazásod kicsit csúsztatás.
"Itt is azt látjuk, hogy Vulkan alatt a 480 végre hozza azt az átlagot, amit egyébként DX11 alatt is szokott (480 +70% = 1080) [link], csak az OGL volt kiemelkedően szörnyű AMD-n."
Nem ezt látjuk hogy végre..
Itt azt látjuk, hogy a 480 hatékonyabb a hardverével mint sok egyéb ha rendesen van használva
-
Kicsimix
őstag
válasz
Depression #12852 üzenetére
Hát hjamm.. Kicsit necces azért egy tesztprogramra is rányomni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest