Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BReal
addikt
És gondolom mindenki 1080Ti-t vásárol, ugye... Az árral kapcsolatos megjegyezésedet meg nem teljesen értem. 470 fontért van Vega64, 500-ért van AIB 1080 (mivel ezt a kettőt említetted).
Én mióta rendszeresen követem a VGA híreket (4-5 oldalt követek), sokkal több "fos AMD" és társai bejegyzéssel találkoztam. Magyar oldalak közül az Ipont pl. érdemes figyelemmel követni. Ha jön egy AMD hír (legyen az GPU vagy CPU, tök mindegy), legtöbbször az első hozzászólás valamelyik ottani 3-4 csodamadártól jön a "na ez jó fos" és hasonló hozzászólásokkal.
-
BReal
addikt
válasz
Puma K #30096 üzenetére
1. Vega64-ről írtam? Nem, Vega56-ról. A Vega64 a maximumig volt alapból kitolva, így azon a plusz teljesítmény 1-2%-nál nem nagyon lesz több. Szeretem, amikor olyat adnak valaki szájába, amit nem mondott.
2. Az ASUS a Guru3D tesztje után megkérte őket, hogy vegyék le a tesztet:
"This morning I received a phone call from ASUS, asking us if we’d be willing to take down the article for a few days as they have made a mistake.
The sample we received did not get a final BIOS for its final clock frequencies and fan tweaking. Ergo, the sample we received carries a default reference BIOS."Default ref BIOS-szal nehéz gyorsabbnak lenni a referenciánál.
Jó lenne olvasni.
-
BReal
addikt
Mellesleg tanulmányozásra tessék ezt megnézni. Ennyit arról a diskurzusról, hogy melyik kártya lesz hosszú távon kifizetődőbb választás.
-
BReal
addikt
válasz
#00137984 #25050 üzenetére
Ide is beírom, nehogy azt higgye valaki, hogy a Crysis mondjuk alap módon nem fut normálisan egy RX 470-en.
"Nem tudom mi a bajod az RX 470-nel Crysis 3 alatt, DigitalFoundry-s tesztben i7 6700k mellett 68 átlag fps-t ment. Persze ha pl. a Techpowerup tesztjét nézed, ott 36 fps-t mutat a tesztben, a probléma az, hogy az ASUS szerepel ott, amihez egyrészt simán hozzáadhatsz 4 fps-t más gyártók kártyái esetén, másrészt szinte tuti, hogy full maxolva van techpowerupon (pl. 4X MSAA), míg a DigitalFoundry-s videóban MSAA 2TX élsimítás szerepel, de a Linustechtips RX470 tesztjében is 66 átlag fps-t megy max beállításokkal. Valószínű úgy néz ki Crysis 3-ban, hogy ha rámész alapból az ultrára, 1-2 opciót nem rak maximumra, ami durván leszívja a teljesítményt. Ezt a legtöbb helyen nem basztatják, a Techpowerup meg felkapcsolja. Ennek az eredménye 30 fps különbség."
Az meg, hogy a 1070-nel hasonlítgatod, vicc kategória. Több, mint dupla annyiba kerül. Mindenesetre remélem mindenkinek van esze, és nem ez alapján alakít ki véleményt.
Puma K: Mert az véletlenül sem fordulhat elő, hogy egy csomó ember még nem váltott erősebb, 1070-1080 szintű kártyára, mert akár nem volt pénze, akár várta az AMD megoldását, akár elégnek hitte a mostani kártyáját, csak épp pár játékban már nem teljesített megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged