- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Android dual SIM okostelefonok
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem most lett elegem az RX400-as szériából... de nagyon.
Valami többet vártam, de ezen még az sem segitett volna ha RX480 8GB-ot veszek. GTX 1070 videókártyával most jobb lenne...? Nem is tudom.
Witcher 3, Crysis 1 és 3 részét szerettem volna valamivel részletesebb grafikával kijátszani. A Crysis 1-et egy kis grafikai texture pack móddal felhúzni (engem sikerült), de esélytelen volt az RX470 4GB-os videókártyával. Mielőtt a videómemóriát kezdenénk kifogásolni vagy i7-et emlegetnénk, szerintem ez a Polaris 10 GPU volt ehez kevés... de nagyon.
Most már a VEGA-n gondolkodom GDDR5 8GB videómemóriával és akkor talán ezek a játékok majd megfelelően fognak menni a gépemen. Mass Effect Andromeda most igy nekem megint határesetnek tünik ilyen videókártyákkal nekiállni játszani. R9 380 4GB után azért többet várna az ember, de ha nem hozta az elvárt szintet az sem, meg az RX470 legfőképp nem, akkor hova-merre tovább. 100ezer forint közeli videókártyák után úgyérzem át kell lépni ezt az árszintet, mert ez nem szórakoztató igy nekem. Ezért kerül a PC játék piac gödörbe, mert ilyen videókártyákkal nem tudják biztositani a jó szórakozásunkat. Ehez egy ilyen gépnek és videókártyának, meg hozzá egy jó drivernek elégnek kell lenni. Méghozzá legalább egy évig, és ha évente cserélgetve is kevésnek érzem, akkor ott gond van. Sorry ezért a néhány sor miatt, de muszály volt az éles kritikámnak hangot adnom. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Horgász topik
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Február végén bárki kipróbálhatja a Marathont
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 3GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- GIGABYTE RTX 5060 EAGLE OC 8GB GDDR7 garis
- Eladó GARANCIÁLIS Asus TUF Gaming Nvidia Geforce RTX 4070 ti OC 12gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valami többet vártam, de ezen még az sem segitett volna ha RX480 8GB-ot veszek. GTX 1070 videókártyával most jobb lenne...? Nem is tudom.
Witcher 3, Crysis 1 és 3 részét szerettem volna valamivel részletesebb grafikával kijátszani. A Crysis 1-et egy kis grafikai texture pack móddal felhúzni (engem sikerült), de esélytelen volt az RX470 4GB-os videókártyával. Mielőtt a videómemóriát kezdenénk kifogásolni vagy i7-et emlegetnénk, szerintem ez a Polaris 10 GPU volt ehez kevés... de nagyon.
Most már a VEGA-n gondolkodom GDDR5 8GB videómemóriával és akkor talán ezek a játékok majd megfelelően fognak menni a gépemen. Mass Effect Andromeda most igy nekem megint határesetnek tünik ilyen videókártyákkal nekiállni játszani. R9 380 4GB után azért többet várna az ember, de ha nem hozta az elvárt szintet az sem, meg az RX470 legfőképp nem, akkor hova-merre tovább. 100ezer forint közeli videókártyák után úgyérzem át kell lépni ezt az árszintet, mert ez nem szórakoztató igy nekem. Ezért kerül a PC játék piac gödörbe, mert ilyen videókártyákkal nem tudják biztositani a jó szórakozásunkat. Ehez egy ilyen gépnek és videókártyának, meg hozzá egy jó drivernek elégnek kell lenni. Méghozzá legalább egy évig, és ha évente cserélgetve is kevésnek érzem, akkor ott gond van. Sorry ezért a néhány sor miatt, de muszály volt az éles kritikámnak hangot adnom.