Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Ren Hoek
üzenetére
A draw call-ok és a compute pipeline-ok teljesen más fogalmak, itt lehet nálad a félreértés.
Jelenleg amúgy sok kérdés kering bennem. Először is, nem vagyok meggyőződve, hogy a DX11 és DX12 mód 100%-ban ugyanazt a képet számolja-e. Nem volt időm utánanézni még. A másik, hogy sokaknak eltérő az eredménye, ami minimum érdekes. Harmadrészt, alfa állapotú teszt, elsőkiadású mindennel, DX, Win, driver téren.
Én azért ebből még nem vonnék le messzemenő következtetést.
(#9170) ffodi: Stabil volt pedig az. Amúgy ha nekem nem hisztek, tekerjétek vissza a 780-as topikot, ott is volt egy durvább driveres "javítás", ami után sokaknak az addigi stabil 24/7 beállításukból vissza kellett venni.
(#9173) daveoff: Nálad akkor valami nagyon nem volt kerek Mantle-vel... Ugyanaz a tuningpotenciál, difit se láttál a DX módhoz képest, ugyanaz a működési hőfok, WTF? Szerintem szénné throttlingolta magát a kártyád.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest