- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Nézd, ez egy proof of concept gép lett. Nyilvánvalóan demózási célból. Arra tökéletes. Ha megnézed a videót róla, ott is egy árva kukk nem esik a PC-ről, amire építették. [link]
Nem ez a lényege ennek a masinának. Szomorú számomra, hogy ennyire a sz*rrágás megy, ahelyett hogy kalapot emelnénk az AMD előtt, hogy egy ennyire újszerű, szuper kis koncepciógépet tett le az asztalra.
Ha engem kérdezel, 1000X inkább játszanék egy ilyen masinával 1-2 év múlva, magasról téve a processzorra benne, mint amiket az Nv vizionál a Cloud-jával, meg a mindenféle pajzsaival....
(#6722) Asbee: Mit olyan nehéz ezen megérteni? Ha AMD CPU ment volna bele, azon lehetne a magyarázkodás, hogy gyenge. Ha APU-t tesznek bele, hogy majd milyen jó lesz, akkor azon mehetne a magyarázkodás, hogy miért csak majd. Nem véletlen, hogy nem ezzel foglalkozott a koncepció. Beleraktak így valamit, ami a legbiztosabb, és még így is a sz*rrágás megy.

A másik topikban már kifejtettem Erdei88-nak, bizonyos Nv dolgokra miért húztam fel magam, és most miért röhögök csak ezeken az AMD elleni áskálódásokon. [link]
Ugyanezen topikban Szaby59-nek azt is kifejtettem, nekem mi nem tetszik a 300-as szériában. [link]
Továbbra is tartom, Pitcairn bár nem rossz GPU, harmadszorra gáz, mivel fontos funkciók hiányoznak belőle, és hogy a 390-esekből is kellett volna 4GB-os, kár volt a fogyasztás rovására erőltetni a 8GB-ot. Ezek valójában nem túl jól sikerült dolgok, amik nem tetszenek, szóval ha engem kérdezel, ahogy fogalmaztál, ezek kicsit el lettek cs*szve.
De ez a HDMI2-es dolog, meg most az Intel CPU a dual fiji alatt a Quantum projectben.... Vicc. -
törölt tag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Mondjuk több értelme lett volna ha most csak bejelentik, jövőre pedig mondjuk egy Zen CPU-val és esetleg az új csúcskártyával demózzák.
Senki nem a technikai részt sérelmezi, hanem azt, hogy marketing szempontból a konkurens CPU használata baromság volt...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen routert?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- OTP Bank topic
- Warhammer 40.000
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- 27% - ASUS ProArt RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintento Switch Oled konzol / Forgalmazói garancia 2027.11.03-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest