- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bluetooth-headsetekről általában
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
#45997568 #36314 üzenetére
Radeont én nem biztos, hogy mernék újból vásárolni annak idjén annyira megszivatott pár játékban a 290X, hol ment hol nem, mint a magyarnépmesék.
Nagyon nagy diferenciákat okozott játékok terén, azt is elég drágán 150 ezer ft körül vásároltam és hát kb ha 2 honapig meg volt.
Most jelenleg ugyan ezt élem meg az RTX sorozattal amit annak idején ez a 290X csinált.
Egy két játékban bedadog, mondom WTF...
A 1080Ti ehhez képest egy atom stabil szoftveres kártya volt.
Ez csinált már olyat hogy a hajam ketté állt.
De ez mind csak driveres gond, sajnos ehhez nem szoktam hozzá a zöldeknél, ennél igényesebbek szoktak lenni.
Látszik a fiúknak, hogy még nekik is nagyon új az RTX, mert a driverei kalap szarok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest