Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
Raggie
üzenetére
Csak fél szemmel figyeltem... tényleg csak az órajeleken fognak emelni? Már az 5xx szériánál is inkább csak a fogyasztás nőtt, valamint szerintem még inkább határ közelében vannak használva. Tippre azt mondanám, hogy ezért egy 570 előbb be fogja adni a kulcsot, mint egy 470.
-
válasz
Raggie
üzenetére
MI másból vonnék le, ha én azt követem? Most amiket raymond is belinkelt max annyi hogy valamivel olcsóbb a legolcsóbb példányok ára, de eznem azt jelenti hogy nagyságrendi összegekről beszélünk, 10-20 eurók,azonos gyártónál így sem biztos hogy olcsóbb ugyan az a típus 1060 és Rx 580.
Mondjuk ez egy érdekes hozzáállás, hogy nvidiától mindenki 50 % gyorsulást vár el,35 % nál megy a köpködés, míg AMD kiadja a 3. rókabőrt és ajnározás megy
valóban ez kell a népnek szerinted? a 2xxx szériánál kb a 2050 ellen fognak focizni. Még ha a Vega lenne, annak sokkal több értelmét látnám.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
valóban ez kell a népnek szerinted? a 2xxx szériánál kb a 2050 ellen fognak focizni. Még ha a Vega lenne, annak sokkal több értelmét látnám.