- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Nem számít, hogy külsős vagy az irodában ülő emberke, a Nixxes vállalta a PC portot, az ő nevükhöz fűződik, ezt kommunikálták a világnak is, innentől nincs miről beszélni. A világ összes sajtója is a Nixxes-t említi a PC verziónál, mert ezt kommunikálták, nincs olyan bejelentés tőlük, hogy "bocs mégse mi csináltuk".
Szerinted tesznek egy ilyen bejelentést úgy, hogy még nem biztos, hogy el tudják vállalni? Nem túl valószínű.
Az NV tehát annyit közölt veled, hogy a DX12 módot a Nixxes csinálta. OK. Amúgy nem értem, miért az NV kijelentését veszed szentírásnak, amikor a fejlesztők saját maguk vállalták el a teljes PC portot (lásd a hivatalos bejelentést).
Azt kellene megértened, hogy a Nixxes vállalta magára a PC portot (is), az teljesen lényegtelen, hogy hogyan (hány külső és/vagy belső emberrel), az ő nevük szerepel a PC port mellett és ezt hivatalos bejelentés keretében ki is kommunikálták, vállalták érte a felelősséget. Ellenkezőjéről nincs semmilyen információ, viszont minden fellelhető információ az ő bejelentésüket támasztja alá.
Summary:
Tehát az NV félinformációjára támaszkodva tettél egy olyan kijelentést, hogy a holland csapatnak semmi köze a PC porthoz.
Megpróbáltam korrigálni a tévedésed, de te nem csak hogy nem hagyod, hanem megpróbálod megmagyarázni a hülyeséget úgy, hogy közben saját magaddal kerülsz ellentmondásba. Nem volna egyszerűbb azt mondani, hogy "tévedtem"?#33661 Loha: Továbbra sem értem, hogy ezeket miért nekem linkelgeted, amikor már korábban is jeleztem, hogy ezekkel tökéletesen tisztában vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Szólánc.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Társasjáték topic
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- GIGABYTE RX 9060 XT GAMING OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- ZOTAC Twin Edge RTX 4060 Ti 8GB OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Asus RoG STRIX RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X OC Videokártya! BeszámítOK
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest