Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Az első bekapcsolás után, használat közben miért nem próbálgatja saját magát a lapka? Amit a felhasználó elvégez tuningolást, miért nem csinálja meg a lapka? Az avfs? Az volna a lényege, hogy frekvenciához feszültséget társít. Ezt akkor tudja próbálgatni is.
Persze ha ez környezeti változóktól függ, pl hőmérséklettől, páratartalomtól, akkor a táblázatba, amit készít, és amit folyamatosan korrigál, önszabályoz, legyenek benne ezek a fontos információk.Biztos nem egyszerű, de nem így tudná kihozni a maxiumot a lapkából a minimális fogyasztással? Ez akármilyen nehéz is, az ezzel agyonpromózott polaris esetén is úgy tűnik, hogy nem működik. Most mindegy, hogy én félreértettem és az nem is úgy van. A marketingből nekem és sokaknak az a működési elv jött le, amit fent vázoltam és mivel nem úgy működik, úgy tűnik, hogy nem működik.
Ez azért 30-50W-ot jelent az Amdnek. -
schawo
titán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest