Hirdetés
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
válasz
TTomax
üzenetére
A fogyasztás kártya újból bedobva
Kis időt ráfordítva a wattmanban (alulfeszeléssel) lehet bőven faragni ezekből a fogyasztásadatokból. Nekem zafir 480 gyárilag 1.162 volton megy 1305 Mhz-en. Jelenleg kb 1.044 volton használom 1340/1970 Mhz-en, ez kb a ref 580-as szint. Így egy két játéknál ugrik bele néha a 150 Wattba a GPU core Hwinfo szerint. Nem tudom hogy más gyártóknál hogy van beállítva az alapfesz de a zafírnál szerintem kicsit túltolták a biztonságot. -
törölt tag
válasz
TTomax
üzenetére
Ez a master plan része
Kiadták a határra húzott, rosszabb perf/wattos "evolved" szériát és majd jöhet a Vega, hogy "up to csillió perf/watt improvements compared to RX 5xx".Szerk.: Ne örülj annyira, ha az RX 5-ös széria felmerül bármilyen perf/wattos összehasonlításban az nem azért lesz mert annyira sikerült előrelépni

-
törölt tag
válasz
TTomax
üzenetére
A Titan Xp-nél is gyorsabb a Palit LCD kijelzős 1080 TI-je
Az egy dolog hogy 1200 Dollár de
A combos tápáramkör három darab nyolctűs PCI Express tápcsatlakozót kapott
Hát ez meg mért nem háborít téged fel ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Kis időt ráfordítva a wattmanban (alulfeszeléssel) lehet bőven faragni ezekből a fogyasztásadatokból. Nekem zafir 480 gyárilag 1.162 volton megy 1305 Mhz-en. Jelenleg kb 1.044 volton használom 1340/1970 Mhz-en, ez kb a ref 580-as szint. Így egy két játéknál ugrik bele néha a 150 Wattba a GPU core Hwinfo szerint. Nem tudom hogy más gyártóknál hogy van beállítva az alapfesz de a zafírnál szerintem kicsit túltolták a biztonságot.
Kiadták a határra húzott, rosszabb perf/wattos "evolved" szériát és majd jöhet a Vega, hogy "up to csillió perf/watt improvements compared to RX 5xx".

Cserébe csökkent az idle/multi monitor/DXVA alatti fogyasztás.