Hirdetés
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Puma K
üzenetére
A pályaméretnek nincs különösebb jelentősége az erőforrás-igényre nézve. Manapság a legtöbb esetben nem is a motor korlátozza azt, hanem a tartalomtervezésbe rakott erőforrás.
A Hitman erőforrás-igénye leginkább azért nagyobb a GTA5-nél, mert egy jelenet nagyjából tízszer komplexebb. Jóval több háromszögből áll az egységnyi területre levetített térkép, jóval több a szimuláció rajta, jóval komplexebb már maga a leképező. Az így megugró számításigény pedig nyilván növeli a gépigényt. Speciálisan kiemelve az új Hitman az élmezőnyben van a poligonszám tekintetében, egyedül a Deus Ex Mankind Divided dolgozik több poligonnal a jelenetekre levetítve. Tehát a Hitman esetében igazából a háromszög-feldolgozás gyilkolja a GPU-kat, ideértve minden háromszögekkel kapcsolatos munkát.
-
HSM
félisten
válasz
Puma K
üzenetére
Ezt már egyszer eljátszottad.... [link]
A válaszom is pontosan ugyanaz. [link]
A kulcsszavak ott vannak a posztban. (Gyengébbek kedvéért odaírtam.) Értem, hogy egyszerűbb, ha én keresem meg neked a releváns infókat, de nem fogom.
Hiába tálalod úgy, hogy kétségbe vonod az állításom. Ez a taktika velem nem fog működni. Nem lesz nyugtalan az álmom, mert Puma K számára nem hihetőbb, mint a mesélés, amit írtam. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kuponkunyeráló
- Villanyszerelés
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Fogta magát és bedőlt az ígéretesnek tűnő linuxos Snapdragon notebook
- Synology NAS
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Jövedelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- SAPPHIRE PULSE RADEON RX 580 8GB GDDR5
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hiába tálalod úgy, hogy kétségbe vonod az állításom. Ez a taktika velem nem fog működni. Nem lesz nyugtalan az álmom, mert Puma K számára nem hihetőbb, mint a mesélés, amit írtam.