Hirdetés
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Nálam drasztikus javulás történt Vulcan alatt a 7870-el. Sebesség drámaian javult. OGL alatt nem volt Triple Buffering, így folyamatos V-Sync esetén vagy 30 vagy 60 fps volt a sebesség, ami instabil volt. Vulcan alatt van Triple Buffering, folyamatos V-Sync mellett egyszer ment le 55-re a sebesség, de stabil 60-on megy. V-Sync nélkül pedig sokkal magasabb a framerate, mint OGL alatt.
Más játék:
Az ARK esetében a jelenlegi ingyenes hétvége alkalmából gondoltam teszek egy próbát, hogy az elmúlt egy évben mennyit tudtak javítani az akkor még katasztrofális állapotban lévő játékon. 1680-as felbontásban és közepes preset-tel a játék állandóan kifutott a 2 GB VRAM-ból már a pályabetöltésnél (Crimson 16.7.2)! Minden idők legnagyobb technikai katasztrófája ez a fos game. A szarból sikerül te gy gigantikus trágyadombot varázsolni az elmúlt egy évben. Nekem senki ne mondja, hogy egy UE4-nél közepes részletesség mellett 1680-as felbontásban AA nélkül kevés a 2 GB VRAM!
Rainbow Six Siege:
Ingyenes hétvége alkalmából ezzel is tettem egy próbát. A játékban a textúrák (Medium) és AA(off) kivételével minden maxon van, így stabil 60 fps. A játék egyáltalán nem csúnya így, már a közepes textúra is korrekt, a tükröződések pedig fantasztikusan néznek ki, főleg a víztócsákon visszaverődő napfény. Érdekes, hogy 2 GB VRAM-ba csak a közepes textúra fért be, kíváncsi lettem volna a maximumra itt is, de ahhoz már 4 GB VRAM kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Távcső topik
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Bittorrent topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest