- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#85552128 #17661 üzenetére
"A legolcsóbb 380 2 GB és 4 GB között most egy évvel később is 9000 Ft ~32$ különbség van (ipon), ugyanaz a márka/kiadás." Magyarország, magyar árak. Én meg találtam olyat, hogy Asus Strix neweggen, és 15$ a különbség a 2GB-os és a 4GB-os változat között. Ugyanaz a márka/kiadás. Szóval Kb. 15-30$ között változik. Ha ebből a 15$-ból indulok ki 2GB különbség esetén, akkor nem elérhetetlen a 30$ 4GB esetén.
"Szerinted olcsóbb lett?" Ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy igen, tekintve a DDR3-4 RAM-ok árának elképesztő esését, arra következtetnék, hogy az azoknak kedvező gyártási feltételek a GDDR5 esetében is megvoltak. A "semmi köze" valószínűleg egy erős, szélsőséges megfogalmazás. Úgyhogy igen, szerintem olcsóbb lett, de nem tudhatom biztosra. Mint ahogy te sem.
A konkrét termékek, amikkel példálóztal 1, illetve 2 évesek, pontos következtetésre nem igazán alkalmasak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest