Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Attól, hogy nagy szavakkal dobálózol, és önmagad ismétled, még nem lesz igazad.
Senki sem beszélt Messiás VGAról, csak te. A Fiji hűthető léggel is, nem KELL rá a víz.
Mire alapozod, hogy hangosabb lenne mint a stock Hawaii? Csak mert a mérések sem neked adnak igazat.
Szerintem pont te nem tudsz elvonatkoztatni a zöld oldaltól. Tényeket hagysz figyelmen kívül. -
Egon
nagyúr
válasz
mcwolf79
üzenetére
Közben rájöttem, hogy a kolléga vélhetően az ASUS Strix R9 Fury-ra gondolt: [link]
Viszont egyrészt az nem Fury X, másrészt a hűtése hangos, viszont a ph-s tesztben tényleg csak 19W-tal evett többet a 980Ti-nél. Tény, hogy az AMD sokat fejlődött teljesítmény/fogyasztás mutatóban a 390X-hez képest, de mondjuk abból nem is volt nehéz (ahogy anno az nV is relatíve könnyen tudott faragni a Fermi fogyasztásából): brutálisan sokat, madjnem 100W-tal többet eszik a 390X a 980Ti-hez viszonyítva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest