- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Véletlen se zavarjon, hogy a GTX260 közel a duplája volt a G92-es 9800 GTX-nek, amiről korábban beszéltem.
Kb stimmel a kép, amit linkeltem, olyan 20-30%-ot hozhatott a húzott 4850-hez képest.
Igen, és még mindig inkább azt tartottam meg, mint a GTX260-at, azzal legalább 800Mhz-en frankón lehetett játszani mindenféle driveres gondok nélkül, igaz, még 10K-m is bukta a dolgot. Elég nagy lebőgés a GTX-nek.
(#7647) hpeter10: Így könnyű "bosszút állni", hogy egy másik termékről beszél, mint amiről én.
(#7648) Casanova*: Azért kis húzásra a refi GTX260-nak is megjött a hangja.
Ráadásul a hátulján a fémlemezen szalonnát lehetett volna sütni. A 4890-el hűvösebb maradt a gép belseje azonos házban és szellőzéssel.
Amúgy nagyon prímán összerakott kártya volt a 260-as, volt benne anyag bőven, sajnáltam megválni tőle.Sajnos a driver nem bírta a felhasználási szokásaim.
(#7649) mlinus: Nekem a régi Radeon 9700 és a HD5850. Azokon játszottam a legjobbakat. De amúgy a 7970-et és 290-est is nagyon szerettem, de azok nem voltak meg olyan sokáig.
(#7650) szunya1: Ja, csak kár, hogy Ttomax a saját kapujába lőtte.
(#7654) gbors: Jó, hát a 4850 ref egy borzalom volt, és akkor finoman fogalmaztam, emlékszem én, nyugi. De voltak kitűnően megépített darabok, olyanokat kellett venni, és probléma megoldva. A 4870-en csak a VRM volt nagyon kicentizve, de amúgy jól működtek, volt akinek raktam össze gépet olyannal, és Furmark alatt sem nyúlt ki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- DUNE médialejátszók topicja
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Windows 11
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC Twin Edge RTX 4060 Ti 8GB OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- SAPPHIRE RX 9060 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya!
- SAPPHIRE Radeon RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- MSI RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő