- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Ezek szerint 2 és fél évük volt arra, hogy a magasabb részletességet és grafikai minőséget képviselő PC -s portot úgy optimalizálják, hogy az akkori current gen hardvereken is jól fusson. 2 és fél éve még kanyarban sem volt, sem az RTX Super sorozat, sem az RX-ek. Akkor mégis mire kezdték el optimalziálni, ha még ezeken sem fut jól a nem Original módban futó PC-s változat? Mégiscsak oda lyukadunk ki, hogy akkor ez egy nem jól sikerült port. Értem én, hogy ott van az előbb említett Original mód, amivel a PS4 grafikai szintet kapod meg és az szépen is fut, de egy PC játékos szemét mindig is szúrni fogja, hogy ha már benne vannak a részletgazdagabb, magasabb minőséget képviselő grafikai beállítások a játékban, akkor az miért fut ilyen gyatrán.
"Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy az a jó port ha gyorsan fut, pedig ez relatív."
Pedig szerintem ez nem relatív hanem egyértelmű. A PC-sek nem a semmiért vesznek sok esetben drága hardvereket, ahol csak a videokártya többe kerül mint egy egész konzol, ne, hogy már ne várhassam el ezek után, hogy jól fusson az adott játék. A vásárlók szempontjából szerintem csak az a jó port ami gyorsan fut, magas részletesség mellett. Amit te mondasz az kb. azt sugallja, hogy mintha még nekem, mint PC-s játékosnak kellene köszönetet mondanom azért, hogy voltak olyan nagylelkűek és portoltak egy exkluzív játékot PC-re és örüljek, hogy legalább dia vetítésben elketyeg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 192bit Videokártya
- XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 - Radeon RX6600 XT 8GB GDDR6 videokártya
- AMD Radeon RX 480 8GB Garanciával!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest