- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Én tudom, ne nekem mondd!
#33657 Abu85: Nos, a PC verzióra a Nixxes több, mint 20 embert állított rá és továbbiakat konzolos verziókra, így nem túl valószínű, hogy csak 20-an vannak, ahogy állítottad.
Érdekes módon még a stáblistán is úgy jelölik, hogy PC Development Team a Nixxesnél és nincs sehol, hogy DX12 only
"Sehol. Az NV-től tudom, hogy ők csinálták a DX12-es módot."
Ja, ahogy a DX11-et is, de azt már nem kötötték az orrodra az NV-től, mert annak nincs akkora marketing értéke, mint a DX11-nek. Ebből ezek szerint te egyenesen arra következtettél, hogy nem a Nixxes csinálta. Nincs több kérdésem.
"Amelyik projektejet vezették, tehát az övék, azokat megjelenítik."
Tehát akkor közös projekt volt, ahogy sejtettem (bár erre továbbra sincs semmilyen hivatalos megerősítés, így csak továbbra is elmélet). Ettől még ők is dolgoztak a PC porton, nem kevesebb, mint 20 emberrel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest