- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én csak vitázni szeretnék róla. Elnézést, hogy azt vártam, hogy ez egy szakmai fórumon kialakulhat.
Pedig érdekes téma, elvégre sokakat érint, hogy 200-400K között lehet csak monitort választani, vagy esetleg lehet olcsóbban is, sokkal több megoldás közül. Mert őszintén szólva nehezemre esik elhinni, hogy van olyan ember, aki szerint a G-Sync kijelzők ára és mennyisége megfelelő. Én például helyből hiányolom a sokaknak szánt 100k alatti monitorokat, ezen belül is a 22-24"-es 40-70k-s megoldásokat, de nem akarok ennyire specifikus lenni, az utóbbi csak az én igényem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Pedig érdekes téma, elvégre sokakat érint, hogy 200-400K között lehet csak monitort választani, vagy esetleg lehet olcsóbban is, sokkal több megoldás közül. Mert őszintén szólva nehezemre esik elhinni, hogy van olyan ember, aki szerint a G-Sync kijelzők ára és mennyisége megfelelő. Én például helyből hiányolom a sokaknak szánt 100k alatti monitorokat, ezen belül is a 22-24"-es 40-70k-s megoldásokat, de nem akarok ennyire specifikus lenni, az utóbbi csak az én igényem.