Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
üzenetére
Akárhonnan nézem, egy röhej, hogy 8 év után még mindig kb. ugyanazt kapod, ugyanazon az áron, vagy még drágábban. Oké, kisebb fogyasztással. Mennyi idő múlva is térül meg? Hoppá....

Mint írtam, nem kellett TitanXP, nekem már a 290X-el is bele-belefutott a 4,4Ghz-re húzott i5 4690K 16GB 2133Mhz-es ram társaságában olyan jelenetekbe, amikor csak széttárta a karját, hogy ez biza neki sok....
A régi alacsony órajelű i7... Aha, a 8 évvel ezelőtt i7 920-asom röhögve futott 4Ghz-en... Az még rendes, igényes forrasztott CPU volt. De a 6 éve gyártott mostani hatmagosommal is vígan megvan akár a 4,3Ghz is, az is forrasztott. [link] Egy mai i5 mennyivel tud többet? Max 500Mhz, az semmi. Elárulom, ezt a Cinebench pontot lefutni minimum tuningolt Skylake i7 kell....
(#30283) Zsébernardo: Mantle alatt is ott volt a CPU-limit, pedig ott jelentősen kisebb a driver overhead, úgyhogy ez nem nyert.
Nekem a Crysis 3 füves pályán olyan CPU-limit volt az i5-el, hogy számomra teljesen játszhatatlan volt. A mostani hatmagos sem csinált hűdejó FPS-eket, sőt, de bőven játszható szinten maradt, akárhogy csűrtem csavartam azt a jelenetet, és ez eléggé jelentős különbség. VGA ugyanaz a 290X, beállítások dettó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- GTX 1050 Ti Windforce OC 4GB
- XFX Swift AMD Radeon RX 9070 XT 16G - alig használt - garancia: ALZA.HU 2028 decemberéig
- nVidia Quadro P4000 videokártya Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest