Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
Kb 1 hete váltottam pirosról zöldre.
Néhány tapasztalat:
Az RX 480 desktop képe nekem kicsit élesebbnek, kontrasztosabbnak tűnt. Monitor újrakalibrálásának köszönhetően viszont már egész jó lett GTX-nek is.
A teljesítmény különbség igen csak látványos, a +4GB vram szintén sokat dob az elégedettségi faktoron
DeusEX és a Rise of the TR is néha belekóstol a 7+ Vramba full grafikán 1080p-ben. Összességében eddig nagyon elégedett vagyok a váltással.Én még 72 ezredesért váltam meg a Sapphire RX 480 4GB-tól, ennyiért vettem tavaly októberben. Az eladás után sokat nem agyaltam és vettem egy Giga GTX 1070 Windforce-t 127 ezerért. A héten el lehetett volna passzolni akár 90 ezerért is az RX-et de hiába kaptam volna érte többet, ha a boltokban most már alig lehet kapni 1070-et és főleg nem 130 ezer alatt. VGA nélkül meg nem szerettem volna lenni több hónapig. Szerintem aki játszani akar a nyáron is az ne várjon a VEGA-ra ki tudja mikor lesz kapható. Most hogy felárral el lehet passzolni az RX-eket a +45-55 ezer befektetést simán megér a GTX 1070.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DeusEX és a Rise of the TR is néha belekóstol a 7+ Vramba full grafikán 1080p-ben. Összességében eddig nagyon elégedett vagyok a váltással.