- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Mi jó lesz május 19-én? Google I/O
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
keIdor
üzenetére
Igen, kb erre gondoltam én is... és a GPUOpennel mégjobban szeparálódik majd a piac. Ami nem rossz, ha GCN-ed van... ha nincs akkor szopod.
Aztán majd az NV is kihegyezi bosszúból a HW specifikus kódjait stb stb... és akkor tényleg az lesz, hogy egy DX12 játék egy kártya... még csak nem is generáció, hanem konkrétan adott gyártó, adott generációja.A GCN-el amúgy már most kezdődött el a chiprasszizmus és diszkrimináció. "Polaris előbetöltés már előnyt élvez"... Pl Fiji/Fury hiába a modern arch, az AMD-nek megjött az üzleti érzéke és kezdi kukázni. Csak akkor ne dédelgesse senki azt az álmot, hogy szépen fognak öregedni. Főleg ha bejön a Vega is, egy mégújabb GCN, mégextrább újabb funkciókkal, és az a szóbeszéd járja, hogy a Polarist is leváltja. Szegény DX12 fejlesztő most akkor melyik arch-ot vegye figyelembe, hogyha félévente jön egy újabb GCN?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Mi jó lesz május 19-én? Google I/O
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- World of Tanks - MMO
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest