Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szintén eladtam az R9 380-at, mert a DX11-ben elérhető teljesitménye az igényeimnek nem volt megfelelő. Ezt az igényt nem én emeltem ilyen magas szintre, hanem a hardver és játékfejlesztők. Most RX 470-et használok, mégsem zavar annyira az hogy ez mennyibe is került nekem. Deus Ex Mankind Divided játékban majd kifizetődik amit a fejlesztésre rászántam. Nem vártam az árak normalizálodására, mert az még a Battlefield 1 játék megjelenése után sem várható. Talán majd év végére olyan 4-5 ezret majd esik az ára, azt kész.
Fogyatékosnak nevezni egy RX470-es kártyát megint túlzásnak mondható a GTX970 fiaskó után. Egyszerűen letiltott részek vannak benne, da az teljes értékű 256bites kártya és nem egy csonkolt 192bites mint a GTX1060. Amúgy ettől függetlenül mindkét kártya gyorsabb és sok játékos gépben inkább a teljesitmény számit. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fogyatékosnak nevezni egy RX470-es kártyát megint túlzásnak mondható a GTX970 fiaskó után. Egyszerűen letiltott részek vannak benne, da az teljes értékű 256bites kártya és nem egy csonkolt 192bites mint a GTX1060. Amúgy ettől függetlenül mindkét kártya gyorsabb és sok játékos gépben inkább a teljesitmény számit.