- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

HSM félisten Érdekes dolog ez a ZeroCore... Nálam nem okozott gondot se a 290-esen, se a jópár 280X-emen, se a 7970-emen, se a 7950-emen.  Közben 2 gnerációyi proci, és 5 féle alaplpa kb. Én nem tudom, másoknak hogy és miért nem megy, nálam ment. Egy "bug" ismert számomra, hogy HDMI hangot meg tudja hülyíteni, de azt én szerencsére nem használok. Közben 2 gnerációyi proci, és 5 féle alaplpa kb. Én nem tudom, másoknak hogy és miért nem megy, nálam ment. Egy "bug" ismert számomra, hogy HDMI hangot meg tudja hülyíteni, de azt én szerencsére nem használok.Ami a driverfrissítést illeti, ez abszolút ízlések és pofonok. Nálad pozitívum, hogy magától frissít, én fel lennék háborodva, hogy képzeli hogy zargat vele.  Amúgy az AMD is tud mostmár egy ideje automatikusan frissíteni. A többletszolgáltatások driverből, nekem ez is olyan, hogy milyen többletszolgáltatás? Nálam ezek abból állnak, hogy a videóminőség-rontó javítókat kikapcsolom, és mindent alkalmazásvezéreltre teszek, mert az utólagos erőszakolások általában több gondot, mint örömöt szülnek. Amúgy az AMD is tud mostmár egy ideje automatikusan frissíteni. A többletszolgáltatások driverből, nekem ez is olyan, hogy milyen többletszolgáltatás? Nálam ezek abból állnak, hogy a videóminőség-rontó javítókat kikapcsolom, és mindent alkalmazásvezéreltre teszek, mert az utólagos erőszakolások általában több gondot, mint örömöt szülnek. Azzal viszont maximálisan egyetértek, hogy játszani lehet mindkettőn. Továbbá azzal is, hogyha valakinek bizonyos játékok kitüntetetten fontosak, akkor érdemes utánanézni, melyik cég GPU-ján hogy megy, mert akad néhány játék, ami vagy az egyik, vagy a másik cég GPU-ján fut szignifikánsan jobban.  A buta vs okos GPU dologba nem akarok belemenni, mert úgysem tudjuk, mit hoz a jövő, majd kiderül, melyik architektúra hogy állja majd a sarat a jövőben.  
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Óvodások homokozója
- Yettel topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Közben 2 gnerációyi proci, és 5 féle alaplpa kb. Én nem tudom, másoknak hogy és miért nem megy, nálam ment. Egy "bug" ismert számomra, hogy HDMI hangot meg tudja hülyíteni, de azt én szerencsére nem használok.
 Közben 2 gnerációyi proci, és 5 féle alaplpa kb. Én nem tudom, másoknak hogy és miért nem megy, nálam ment. Egy "bug" ismert számomra, hogy HDMI hangot meg tudja hülyíteni, de azt én szerencsére nem használok.