- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Érdekes dolog ez a ZeroCore... Nálam nem okozott gondot se a 290-esen, se a jópár 280X-emen, se a 7970-emen, se a 7950-emen.
Közben 2 gnerációyi proci, és 5 féle alaplpa kb. Én nem tudom, másoknak hogy és miért nem megy, nálam ment. Egy "bug" ismert számomra, hogy HDMI hangot meg tudja hülyíteni, de azt én szerencsére nem használok.Ami a driverfrissítést illeti, ez abszolút ízlések és pofonok. Nálad pozitívum, hogy magától frissít, én fel lennék háborodva, hogy képzeli hogy zargat vele.
Amúgy az AMD is tud mostmár egy ideje automatikusan frissíteni. A többletszolgáltatások driverből, nekem ez is olyan, hogy milyen többletszolgáltatás? Nálam ezek abból állnak, hogy a videóminőség-rontó javítókat kikapcsolom, és mindent alkalmazásvezéreltre teszek, mert az utólagos erőszakolások általában több gondot, mint örömöt szülnek. 
Azzal viszont maximálisan egyetértek, hogy játszani lehet mindkettőn. Továbbá azzal is, hogyha valakinek bizonyos játékok kitüntetetten fontosak, akkor érdemes utánanézni, melyik cég GPU-ján hogy megy, mert akad néhány játék, ami vagy az egyik, vagy a másik cég GPU-ján fut szignifikánsan jobban.

A buta vs okos GPU dologba nem akarok belemenni, mert úgysem tudjuk, mit hoz a jövő, majd kiderül, melyik architektúra hogy állja majd a sarat a jövőben.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Diablo IV
- Plazma TV topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Viccrovat
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- Sapphire RX 580 8GB Nitro+ videókártya - tesztelt
- AMD Radeon RX 6900 XT ASRock Phantom Gaming D 16GB OC videókártya
- Leghalkabb és legerősebb! EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra 12 GB GDDR6X Videokártya eladó
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Közben 2 gnerációyi proci, és 5 féle alaplpa kb. Én nem tudom, másoknak hogy és miért nem megy, nálam ment. Egy "bug" ismert számomra, hogy HDMI hangot meg tudja hülyíteni, de azt én szerencsére nem használok.