Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
Számomra 2 dolog figyelhető meg..Márkától függetlenül....
1 Valóban kevés emberkének adatik meg ,hogy középkategória feletti csúcshardverei legyenek.Ha az itteni topicokat nézzük,a kemény mag mind Ati Mind NV vonalon szinte mindig ugyanaz a 30-50 fő.....Szívesen olvasom a tapasztalataikat,hol épp örömüket,hol a szívást,mert ha én kb 1 éves késéssel elérem az adott cuccot könnyebb a dolgom.a júzerek kb 70%-a bizony csak így hírből ismeri a cuccok teljesítményét,tulajdonságait.
2 A többség (nem PH-s) bizony vesz egy gépet bedobja a sarokba,asztal alá és power.ennyi..Egy opcionális (Pl WIN frissitést) még leharcol de a többihez nem igen nyúl,mert nem világos épp javít-e ,vagy ront a helyzetén...Igen ront ezt arra értem,hogy az NV driverek 301-után már inkább a 600-asokra gyúrtak,
Így a régebbi szériákon nem sokat,vagy egyáltalán nem is javitanak.
Bizony aki játszik,és van egy kb 460-560 szintű kártyája a mai napig is elvan 1650x1050 -es felbontáson minden gondd nélkül nem is kell neki nagyobb erősebb cucc.Oka talán az is hogy a játékok grafikái kicsit le vannak maradva egy 7970 vagy 680 valós tudásához.Általában a multiban jönnek csak ki az előnyei ,single-eben nem igen.....
Borzasztó ez az én NV-re Én meg Ati-ra írok játékot felfogás is...... Szerintem azért most kiegyenlítetebb
lesz a verseny mert az ATI megtalálta fegyvert az egyenlítéshez .értem ezalatt a GCN-t....
Könnyen be is fogták az NV-t ......
Személy szerint drukkolok nekik is,meg a NV-nek kell a verseny nekünk..mert előbb olcsóbban juthatunk a cuccokhoz........
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MÁV topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Formula-1
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX20xx-30xx-40xx - - AMD RX5xxx/6xxx/7xxx - - Kártya hűtések - - Folyamatosan frissül!
- Eladó XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT / kb 6 hó alza gari
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 OC 8GB garanciális, hibátlan
- Eladó egy ASUS TUF RTX 3080 10GB GDDR6X videokártya!
- Gigabyte GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓÓ
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs