- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
AMD Ryzen 9 3900X alá biztos nem mennék AMD oldalon. Még a ryzen 7 3800X se birja lenyomni a i7 9700 at. Mondjuk nekem 8700 van de mondjuk hogy nagyjából ugyanott lehet.
-
BogyóBP
addikt
Én ha felmegyek a youtubra beírom hogy pl ryzen5 3600 vs i7 8700k csak olyan teszteket dob ki ahol az intel jobban teljesít. Persze játékok alatt, mivel én leginkább csak arra használom a pc-t, így nálam az a fontos, lehet videovágásban vagy tömörítésben tényleg jobb az emlitett AMD. Így van ahogy írtad hogy az intel processzorok mindig jóval drágábbak is és foglalat cserével is jár egy újabb fejlesztés, ezért is voltam sokáig AMD-s, aztán átmentem intelre és itt ragadtam. Nagyon nyomós indok kéne hogy újra visszamenjek a pirosakhoz. A pénz eléggé az, meg ha megtehetném akkor már olyanra mennék amihez a wraith hűtő jár alapból. Intel még mindig ugyanazt a szar szutyok hűtését csomagolja 200 éve a processzoraihoz
. Képtelenek tovább lépni.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Érdemes I7 8700 + MSI Z390 ACE lapról átmenni hasonlo kaliberü AMD re?
Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Medence topik
- Filmvilág
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest