- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Interceptor #951 üzenetére
Na ez az látid. Nálam jibban megy játékokban a 7800X mint az 1800X. Akkor most hogy is van?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Interceptor #937 üzenetére
(#937) Interceptor
Arra, van élet hazánkon kívül is.(#941) _Horka_
Hagyjuk ezeket a vicces teszteket, majd 15 év múlva esetleg. Nemrég előtted leírták tisztán, hogy egy bughalmaz az egész, van ahol már nem tud versenyezni, ezt el kellene fogadni. A témát én itt le is zártam, nem fogok amd fanokkal vitázni, no meg felesleges Flame halmazt indítani. -
_Horka_
aktív tag
válasz
Interceptor #937 üzenetére
Hmmm... nem tudom mire gondolt. A HEDT platformra nem hiszem. Már csak azért sem, mert a threadripper (a tesztek szerint pl: "AMD Ryzen Threadripper demolishes Intel Core i9 in price vs performance stakes [link] ) bőven jobb mint az I9.
Hmmm... de akkor vajon mire?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Interceptor #933 üzenetére
Nem lesz tockos, a Performance kategória ellen nem tud letenni semmit, itt legalább 15 év lemaradása van.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Interceptor #928 üzenetére
Sotet vagy nem, helyes vagy helytelen nem szamit. A lenyeg az hogy brutal eros es nincs vele gebasz. Ez a lenyeg....
Az utobbi idoben mindig kiprobaltam par AMD termeket (FX-6100/8120/8350/6300, par APU, 7990, 290X, 270X, Fury-X) de valahogy mindig csak a baj volt vele.....mindig. Soha semmi nem ment siman, gordulekenyen.Crysis 3 : 1800X@3.95 GHz + tuningol GTX 1080
Crysis 3: 7800X@4.6 GHz + tuningolt GTX 1080
Es meg egy jopar jatek, + ram mizeria, + ha tuningolsz akkor csak Pstate kulonben nem veszi vissza az orajelet meg a feszt....ez igy mind...egyben...szoval inkabb az Intel.
Majd befizetek egy i9-re amikor esnek kicsit az arak, es a fotelbol nezem hogy fogjak csiszolgatni a Rizskat -
_Horka_
aktív tag
válasz
Interceptor #928 üzenetére
A könnyebb út csábítóbb...
Nem baj az, tömni kell az a nagy kék bukszát is valakiknek. Ha nem így lenne, az AMD is pont ugyanúgy elszállna egy idő után, ahogyan az elmúlt pár évben az Intel. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Interceptor #925 üzenetére
Én is mivel toltam? Felturbózott doom3-al duke nukem foreverrel, az összes codot elővettem... Most doom 2016.. Nosztalgiázás ebben az évben csak... Annyi game kimaradt hogy bőven elég mindenhez a 970.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Interceptor #923 üzenetére
Most is olvasni milyen jelentős hibákat javított asusnál egy update ryzen topicban. Egyre inkább kijelenthető hogy kiforrja magát, és a topic alapján érdemes alaplapot+ ramot vadászni hozzá. Meg tudlak érteni én is nem tudom hány évig maradok a z170+6600k kombón. A videókártya lesz még kérdéses de gtx 1080 után ment vissza a gtx 970 mert mindent visz szépen még mindig meg kellett a pénz. A vega úgy néz ki bukó a 400w fogyasztásával meg a gtx 1080+-10% teljesítményével. Lehet hogy valami volta lesz a nyerő gddr6-al. 370w tdp-s vgat nem veszek még 1x mert befűt télen/nyáron is, a 180w-ot kajáló 1080 még pont ideális egy kisebb lakásba. Borítékolható hogy a volta még tovább megy a kiváló teljesítmény/fogyasztás kombóval, amit a pascallal lefektettek.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Interceptor #920 üzenetére
Igen voltak de a mostani ryzennél is vannak jön is az új stepping. Én nem a processzorban található hibákra gondolok hanem platform szinten az anomáliákra. Ryzennél a topicjában rengeteg cifraságot olvasni, másodjára bootoló gép, ram problémák, bizonyos programok inditásakor merevre fagy a rendszer, fps droppok játékoknál, és még jó pár gyerekbetegség amiket azért jórészt bios update megjavított. Threadripperre váltanék szivesen én is, ha nem lesznek bugok, meg lemegy majd az ára a 16 magosnak, meg lesz olyan jó pár játék ami kihasználja a 32 szálat... ó bilibe lóg a kezem...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel I7 4790 Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest