Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Gear S3 - második kör
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
palfitom
üzenetére
Csak nem azokra tesztekre gondolsz, mikor a nagy tesztelőknél minden mag tudta a max boostot, csak azok a procik nem amik a nagyközönségnek mentek
.
Linus ezért bírom, nemrég is kapott egy limitált intel példányt, szépen kifigurázta.
Vagy ott van Jayz, az egyetlen tesztelő, ahol intel 10900k nem melegszik 90C fölé, mindenki más a világon szarul méri
Én már megtanultam, hogy az az igazi amit én mérek
Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.