Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
Kamu.
De mint írtam a linkjeiddel engem nem győzöl meg. Aki azt állítja két friss platformnál hogy a 6 mag 12 szál jobb a 10 mag 20 szálnál majdnem azonos MHZ-en az hülye.
fizikai lehetetlenség.
De te jó Ryzen hívő vagy higgy amit akarsz nem engem kell meggyőznöd hanem magadat hogy nem szart vettél.
Régen azt mondtuk viccelődve az AMD-re, a párizsi is jó meg laktató és olcsó, de én maradok a sonkánál. (Intel)
Nálam ez nem változott! és az AMD kezd felfejlődni egyre ízletesebb de már drágább mint a sonka azért az pofátlanság, mert csak egy párizsi, hiába akarja magát sonkának hazudni.
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi