Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
Kamu.
De mint írtam a linkjeiddel engem nem győzöl meg. Aki azt állítja két friss platformnál hogy a 6 mag 12 szál jobb a 10 mag 20 szálnál majdnem azonos MHZ-en az hülye.
fizikai lehetetlenség.
De te jó Ryzen hívő vagy higgy amit akarsz nem engem kell meggyőznöd hanem magadat hogy nem szart vettél.
Régen azt mondtuk viccelődve az AMD-re, a párizsi is jó meg laktató és olcsó, de én maradok a sonkánál. (Intel)
Nálam ez nem változott! és az AMD kezd felfejlődni egyre ízletesebb de már drágább mint a sonka azért az pofátlanság, mert csak egy párizsi, hiába akarja magát sonkának hazudni.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Képregény topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akvarisztika
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest