Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MiklosSaS #1646 üzenetére
Ha te mondod tuti úgy van ,de az msi tuti jobb lapot gyárt mint az asus és nem a nyalás miatt mondom
Hát azt kötve hiszem hogy nekem bárki bármit vett volnaKomolyan mondom ezeket az álmokat képzelgéseket honnan szedtétek? Fent a bmw gyerek jön a 5ghz felettivel közbe szó nem volt róla,te meg jösz itt az életkorral meg biztos más vette, Recskát meg sem említem elég a neve meg amit már levillantot a szakértelméből privátba nem véletlen került lapátra
Aktív témák
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Automata kávégépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest