Aktív témák
-
Dr.Wolf
csendes tag
Nini!
Látom van osztódtam! :)
Sya DrWolf :)
Sosem tudtam hogy egyszer klónoztatnak :) -
Dr.Wolf
csendes tag
Syastok! Rég voltam itt! Szerintem még emlékeztek rám! ''remélem'' :)
Csak dolgoztam nyári melót és nem voltam itt jó pár hétig :(
Reméelm nem maradtam le sok mindenről :) -
mdk01
addikt
Az Asus lapok lefele csalnak tehát kevesebbet mutat mint amennyi valójaban(én így tudom).
A 65 fok kicsit sok pláne hogy még erre rájon az asus caslása.
Nekem is asus van de alapon az 1600+ 40-41 fok @2100+ 43-44 fok.
Az elején mikor meg lett pasztázva ezeknél az értékeknél 3 fokkal kevesebbb volt. -
Netter
csendes tag
válasz
bolondember #5 üzenetére
Próbálgattam magasabbra is húzni, volt hogy a feszültség 1,8 V-on állt, de BIOS alatt (ahol valamiért a proci komoly terhelést kap), nem sűrűn ment 62-63 fok fölé akkorsem. De efölé az órajel fölé , például 1200 MHz-re , sajna nem sikerült felhúzni az istennek sem. Nekem igazából valami csendes dolog kéne hűtésnek...
Az az igloo meg az a coolink azok csendesek? Már úgy relatíve. Tehát nem rezeg be tőlük a ház magyarán.
Adam -
bolondember
MODERÁTOR
Nem olyan nagyon rossz eredmény ez...
Főleg nem húzva!
Havertevének folymatosan 60 fok felett van, de az húzásmentes tbird, 1 gigán...
Állítólag a tbird-ben a t nem thunder, hanem thermal...:))
Ha hidegebbet akarsz, Coolink NPH2... -
fokukac
nagyúr
menj be a boltba, és tégy a magadévá egy glacialtech igloo 2520-as hűtőt.
-
Netter
csendes tag
Nos, szilikon paszta az van rajta, és úgy tűnik elég jól felfekszik. Egyébként egy régebbi coolink modell, de nem olyan picike. A ventillátor nem csavarokkal hanem ilyen kampószerűségekkel (értsd.: két végén hajlított szorítókapocs) fogózkodik a bordára. Eléggé rezonál a dolog. Lehet télleg kéne valami ''konkrétabb'' hűtés. De főleg valami csöndesebb.
Adam -
Netter
csendes tag
Sziasztok!
Ok, elismerem, régi bútor már ez a CPU :). De azért csak , kiváncsiságból kérdeznék valamit.
A proci csodálatosan fut 1132 MHz-en, bármiféle gond nélkül, még feszültségemelés sem kell, bár azért 25 mV-ot ráemeltem, hogy biztosra menjek.
A kérdés az hogy az vészes-e hogy a proci hőmérséklete komolyabb igénybevételnél (játékok,3DMark)akár 65 fokra is felmegy. Most épp 58-59 fok körül mozog, úgy, hogy csak netezek.
Az alaplap Asus A7A266, azt hallottam hogy hajlamosak csalni az Asus alaplapok hőmérsékletek terén (abban nem vagyok biztos hogy melyik irányba).
Választokat előre is kösz!
Adam
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest