- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
Balinov
titán
Hali,nekem is 2200+-os Thortonom van (lockos),A7N8X Basic rev. 2-es lapba.
csávónál,akitől kézalatt vettem MSI nf-es lapba 166Mhz-en gyönyörűen muzsikált 2800+ként. Próbáltam egy gyors FarCry-t (kb negyed óra) és stabilnak tűnt.
Igazság,hogy az ember csak 150-es FSB-n járatta (2600+),mivel bevallása szerint nem egy túl penge coolerje van, meg ha jólemléxem, a ramjai se fullosak voltak.
Nálam érdekes mód az nf2-es lapba 140-145-ös FSB-vel stabil (1egységnyi +vcore-val), 150-es FSB-vel nem akar postolni se (elem ki,jumper át,elem vissza), 166-os FSB-vel viszont postol,de csak akkor stabil,ha majdnem 1,8V-ot adok neki. Hosszútávon nem merem így járatni,1részt, nekem még gagyibb coolerem van,másrészt a ramjaim messze vannak a kívánatostól.(1x128MB 333Mhz,1x256MB 266Mhz,dualba,140mhz-en). Fórumokon olvasgatva azt tapasztaltam,hogy jó ramokkal,hűtéssel viszik rendesen a 166-os FSB-t (2240mhz),de 1-2 srác elért 180-190-es FSB-t is. Eléggé best-buy procinak néz ki.Főleg,hogyha sikerül a letiltött +266Kbyte cache-t is aktiválni.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged