- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na egész délelőtt szopás volt, mert semmit sem tudam feltelepíteni. SSD-n volt Windows, de nem indult el, USB W10 telepítő nem indult, DVD telepítő nem idnult, Proxmox telepítő is lefagyott.
Aztán a neten keresgélve megtaláltam a hiba okát. ami egy elég nagy fail az alaplapgyártóktól és az AMD-től is.
Ugyanis az UEFI BIOS-ban az IOMMU alapértelmezetten be van kapcsolva, ami akkor kell, ha virtualizált környezetben PCI eszközöket akarunk kiadni a VM-nek. Ez VmWare alatt majd jó is lesz nekem, de amúgy egy csak desktop munkaállomásnak használt gépen ez nem kell. Intel platformon ezzel nem is volt gondom, mert ott soha sem okozott problémát. Itt viszont semmilyen eszköz nem működik rendesen, ha be van kapcsolva.Szóval letiltottam és onnantól kezdve minden működött. :-)
Találtam egy jó kis videót is róla. https://www.youtube.com/watch?v=mMt-Hqf76LIDe, hogy valami értelmeset is írjak, itt az első teszt. Teljesen default beállítások W10 alatt, 2400-as CL15-ös RAM-ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest