- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na egész délelőtt szopás volt, mert semmit sem tudam feltelepíteni. SSD-n volt Windows, de nem indult el, USB W10 telepítő nem indult, DVD telepítő nem idnult, Proxmox telepítő is lefagyott.
Aztán a neten keresgélve megtaláltam a hiba okát. ami egy elég nagy fail az alaplapgyártóktól és az AMD-től is.
Ugyanis az UEFI BIOS-ban az IOMMU alapértelmezetten be van kapcsolva, ami akkor kell, ha virtualizált környezetben PCI eszközöket akarunk kiadni a VM-nek. Ez VmWare alatt majd jó is lesz nekem, de amúgy egy csak desktop munkaállomásnak használt gépen ez nem kell. Intel platformon ezzel nem is volt gondom, mert ott soha sem okozott problémát. Itt viszont semmilyen eszköz nem működik rendesen, ha be van kapcsolva.Szóval letiltottam és onnantól kezdve minden működött. :-)
Találtam egy jó kis videót is róla. https://www.youtube.com/watch?v=mMt-Hqf76LIDe, hogy valami értelmeset is írjak, itt az első teszt. Teljesen default beállítások W10 alatt, 2400-as CL15-ös RAM-ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Arc Raiders
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest