Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na egész délelőtt szopás volt, mert semmit sem tudam feltelepíteni. SSD-n volt Windows, de nem indult el, USB W10 telepítő nem indult, DVD telepítő nem idnult, Proxmox telepítő is lefagyott.
Aztán a neten keresgélve megtaláltam a hiba okát. ami egy elég nagy fail az alaplapgyártóktól és az AMD-től is.
Ugyanis az UEFI BIOS-ban az IOMMU alapértelmezetten be van kapcsolva, ami akkor kell, ha virtualizált környezetben PCI eszközöket akarunk kiadni a VM-nek. Ez VmWare alatt majd jó is lesz nekem, de amúgy egy csak desktop munkaállomásnak használt gépen ez nem kell. Intel platformon ezzel nem is volt gondom, mert ott soha sem okozott problémát. Itt viszont semmilyen eszköz nem működik rendesen, ha be van kapcsolva.Szóval letiltottam és onnantól kezdve minden működött. :-)
Találtam egy jó kis videót is róla. https://www.youtube.com/watch?v=mMt-Hqf76LIDe, hogy valami értelmeset is írjak, itt az első teszt. Teljesen default beállítások W10 alatt, 2400-as CL15-ös RAM-ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Fejhallgatós találkozó
- SörcsaPH!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- CORSAIR K100 AIR
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest