Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Throme

veterán

válasz Timer #27685 üzenetére

Nekem még nem fagyott le. Lehet azért mert a lassú konfigomon kifagyni se tud :DDD . Na majd az AMD-vel :) meglátjuk
    Nekem tetszik a progi, de tényleg optimalizálatlannak tűnik. Aztán néztem meg a rendszer követelményeket, és igazam lett, mert az ajánlott i7 / R7 és felfelé. Miközben a LR jobban fut a gépemen, persze az se tökéletes, de érezhetően simábban (kisebb várakozásokkal).
    Lassan jön a luminar AF, vagy AP , legalább is erre várnak páran. Az nem tudom mennyivel lesz jobban optimalizálva. Így lehet a L4-et már lesz@rja a kiadó.

#27684 arabus
    Kösz!
    Már elvesztem a procimagokban, szálakban, és L2-3 cache-ekben. :B
    Még annyi kérdés, hogy az említett procihoz kell (erősen ajánlott) külön hűtőventilátort venni, a gyári helyett? Említett feladaton felül egy két régebbi játékot biztos kipróbálok, azok biztos nem izzasztják meg.
    Házat olyat nézek, amiben 2-3 ventilátor van alapból.

• Throme

veterán

Sziasztok!

Aki foglalkozik képszerkesztéssel, kidolgozással (Raw-ból) tudna nekem segíteni abban, hogy a Ryzen 5 2600X proci mennyire elég erre a feladatra? Illetve mennyire kompromisszumos? Lenne mellé 16GB RAM és egy 1660 6GB VGA.

LR-t és Luminar-t futtatok (meg néha Affinity-t). PS-t nem.

Feljebb még tudok menni egy kicsit, R5 3600 (nem X-es), vagy R7 2700X.
    Ezeket néztem ki költséghatáron belül (minden mást is venni kell egy PC-hez, ezért a limit).
    Jelenlegi laptop konfigomnál mindenképpen jelentős előrelépés lenne (i5 7200U, 8GBram és i620 integrált chip).

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák