Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Str8 sk8r

őstag

:C ...köszönet : ricsi99 - wwenigma fórumtársak... :R

...mondhatni rávezettetek a lényegre : első körben "load default" helyett visszaállítottam amit nem tudtam biztosan hogy mit is csinál "game boost" hát mostmár tudom...ő tolt fel mindent maxra...nem olyan rossz funkció csak épp nekem nem ez kellett... :DDD ...
    ...ezután még egy kicsi offset (150mv) most 0.500-1.200mv között 1720MHz - 3900MHz között dolgozik már elég szépen...by ricsi...
    ...enigma : most szedem le ezt a ryzen master-t szerintem ezzel fogom tudni igazan finomhangolni ...bármilyen hihetetlen is nekem van a világ leglassabb és egyben legdrágább netje...kb havi 5k-ért kb 300-400kb/s-el száguld az adat...az amd szerveréről a ryzen master több mint fél óra...szerintem ezzel már meglesz amit szerettem volna...+1x nagyon köszi nektek is meg persze a PH!-nak is hogy teret és lehetőséget nyújt minderre...

• Str8 sk8r

őstag

... hát megintcsak elakadtam csak most a beállítások fogtak ki rajtam... valahogy szeretném ha nemcsak az alap órajelen menne 3600-on...az autó tuning a BIOS -ban fel is rakta 4200-ra de azt szeretném ha olyan kis visszafogott energiatakarékos lenne hogy ha nem használom akkor visszavenné az órajelet mondjuk úgy 1200-1500-ra... és a magfeszt is sokallom (1.4) kicsit az is lehetne kevesebb... esetleg valamilyen tipp hogy mit nem állítottam jól be ? :B ...
    ... köszi...
    :R

• Str8 sk8r

őstag

válasz ricsi99 #39345 üzenetére

...megvolt...el se merem szinte mondani de végül sikerült most elindítani...
    ...levettem az elem csatáját és utána egy perc pihi...10mp rövidzárlat a cmos clear csatira... utána még mindig semmi...
    ...majd elkezdtem játszani a ramokkal mire nagynehezen az egy slotba sikerült éleszteni az egyik rammal... utána a másikkal is... végül most állíthatom vissza a BIOS beállításoat...de már teljesen duál ramokkal stb ahogy kell...
    ...de aki ezt a féloldalas ramfészkes gyötrelmes borzadalmat kitalálta... :O ...
    ...mindenesetre jelentkezem a részletekkel...

...köszönöm mindenkinek a figyelmet...
    :R
    Jokeph : 01.12.2022

• Str8 sk8r

őstag

...sziasztok...olyan dühös vagyok (leginkább magamra) hogy leírom mérgem ide...

...volt egy működő konfiguráció ami kihasználatlansága lévén felszámolódott (ryzen 7)...lap+procit+VGA eladva...illetve lecseréltem kisebbre így született meg a mostani konf : ryzen 3 3100/2*8gskill romok/ MSI b450i gaming plus AC lap / rx6500 VGA...ez így működött is szépen egy brutál vízhűtéses rendszer alatt ( csak a procit vizezte)... hónapokra félre lett tolva...gondoltam most egyet és mivel brutál sok helyet foglalt kiszedtem a gépet a vízhűtéses rendszer alól hogy beépítem egy bitfenix prodigy-be (itx-es ház) ...kiszedés előtt nem ellenőriztem vagy teszteltem semmit hiszen minek - hát most nem indul...a debug ledek szerint ramhiba... szétszedtem összeraktam variáltam tisztogattam sehogy... ventilátor forog képet nem ad... :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés