- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani04
aktív tag
Sziasztok.
Kérdésem az lenne,hogy szerintetek ez így normális működés e?P-state-ben 4 ghz van megadva 1.375-ös feszültséggel.Offset voltage-al játszogattam kicsit.
Nem tervezem hosszú távra ezt a konfigot,de kinyírni sem szeretném.
Leginkább a bclk elmászása aggaszt. -
jani04
aktív tag
válasz
MiklosSaS #13748 üzenetére
Én is i7 7700k-ról váltottam.Eleinte bántam de aztán sikerült belőni mindent és így már azért jól visz mindent sőt van olyan játék ahol érzésre(!)simább a játék..Én két ok miatt váltottam.
Kíváncsiság és meguntam,hogy egy hűthetetlen alkatrész van a gépemben ami ráadásul random felpörgeti a ventiket és a kompaktvíz hűtésem.Ennek orvoslására meg egy lehetőség van,hogy garivesztés mellet javíttatni egy 110 ezer ft-os alkatrészt.
Visszafogok térni Intelre de nem fogom fikázni ezt az amd szériát,mert szerintem vállalható alternatíva pláne ha figyelembe vesszük az árakat.A véleményedet már leírtad kb 100 hsz-ben nem is tudom hirtelen hány topikban. Szerintem mindenki megértette és felfogta.
Mindenkinek van lehetősége választani. -
jani04
aktív tag
-
jani04
aktív tag
Sziasztok.
Az mitől van,hogy terhelés hatására lefele"húzza"a proci feszültséget a lap?Lap asus prime x370-pro,r5 1600x.
Bármit állítok 1.36-ig is felmegy a feszültség de ha ráengedem mondjuk a realbench-t azonnal lehúzza a feszt 1.55-1.2 körülire.
Offset-et próbálgatom mert ha fix feszt adok neki a proci nem hajlandó 2.2 fölé menni.
Volt már pár konfigom de eddig ez izzaszt meg legjobban. -
jani04
aktív tag
Értem.Személyes tapasztalat 0 csak hallomás.Azért csodálkozom rajtad,mert nem ma kezdted.
Most én értem,hogy kell a megerősítés itt mindenkinek aki AM4 akar venni csak azt nem értem miért kell belenyomni ehhez a konkurenciát a sárba?
Én ha veszek valamit nem bizonygatom magamnak,hogy ez jobb mint a másik oldal.Jó akkor marad ha nem akkor eladom és jöhet a következő.
Pont nem érdekel ki gyártja őket.(#2235) HavocS :Én aztán biztos nem vagyok elvakult rajongója egyik gyártónak sem.Én a pénztárcám és a nyugalmam pártján vagyok.
Pentiumokkal hála isten nem volt dolgom,de az ostoba hűtést leszámítva nagy gondot nem tapasztaltam.
Ettől persze biztos igaz amit írsz csak kicsit nagyobb gondnak érzem ami ennél a szériánál van.Gondolom a főrészvényesek oldalba verték az Amd-t ezért lépni kellet kicsit korábban.
Őket meg pont nem érdekli senki lelkivilága. -
jani04
aktív tag
Melyikről beszélsz mond már el légyszi.
I7 2600k-val kezdtem intel pályafutásom egy fx 8350 után.Szinte megváltás volt mert nekem az fx kevésnek bizonyult..Azóta sajnos zsinórban intel procik voltak és soha óriási gubanc nem történt.
Majd javítják ezt is Amd-ék és jó lesz,de hagyjuk már ezt a p..c méregetést.
Szerintem a proci nagyjából oké csak a körítés lett el szabva kicsit.Ennyi.
Nem kell mosdatni.Felesleges.
Az intel meg majd ráfarag a kényelmességére,ha ráfarag.Nem ártana neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest