- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babineni1
friss újonc
Sziasztok!
Memória lecserélésén/bővitésen gondolkozom a 6-7 éves gépembe, de sajnos már pár éve nem nagyon követtem már a hardware piacot és ahogy láttam a Ryzen cpu-k mellé ez nem olyan egyszerű, szóval szeretném a segitségeteket kérni.
A jelenlegi config:
- GeIL EVO POTENZA 16GB (2 x 8GB) DDR4 SDRAM 2400 (PC4 19200) 288-Pin
- AMD Ryzen 1600X
- Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 (Rev 1.0) AM4 AMD B350Sajnos nem nagyon látok már hasonló sebességű (2400/2666mhz) ramokat a piacon most, de úgy látom itt a topicban sokan használnak ramokat 2933 és 3200mhz-en is.
Igazából én csak a memória mennyiséget szeretném bővíteni, nem játszom már sokat úgyhogy ha a frekvenciából vagy latencyből csak 2-3% teljesítmény különbség adódik az nem igazán izgat, csak arról akarok meggyőződni hogy amit veszek az egyáltalán kompatibilis a jelenlegi configurációval. Mivel 2400/2666 memóriából már nem nagy a választék például az se gond nekem ha csak 2666mhz-n fut egy 3200mhz-s ram amit veszek, csak induljon be a gép és ne okozzon kék halált vagy hasonlót. Ti mit tanácsoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest