- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ammonita6
csendes tag
-
Baky1987
tag
válasz
Winnie The P #17212 üzenetére
Szia!
Én tegnap hoztam el a boltból az új gépet, amiben amd ryzen 1500+ van. Nagy naivan feltettem/beállítottam mindent, majd egy idő után kiirta a windows (8), hogy nem támogatja ezt a processzort , szerezzek be egy frissebb wint. Rágúgliztam a dologra, kb megkerülhetetlen, írtak egy két nem hivatalos dolgot de nem volt kedvem ezzel szórakozni, szóval nagyot nyeltem és feltettem életembe először a win10-et. Csak ez támogatja elvileg az újabb fajta processzorokat.
Ha bármi mást teszel fel win10-en kívül nem fogja támogatni, nem fog működni a win update + elvileg kisebb gixerek is lehetnek belőle.
Remélem tudtam segíteni!
-
chopin42
őstag
válasz
Winnie The P #17214 üzenetére
Remélem tudtam segíteni
(Azért nézz utána, mi a helyzet a win7+ryzennel, redditen írnak róla, rég néztem utána, fejből írtam az előző hsz-t).
-
chopin42
őstag
válasz
Winnie The P #17212 üzenetére
Hivatalosan nincs támogatva a win7. Telepítéssel akadnak gondok, mivel nincsenek beleintegrálva a szükséges újabb illesztők. ennek eredménye, hogy lefagy/nem ismeri fel a billentyűzet/egér kombót telepítéskor. Ha rákeresel vannak módszerek amik működhetnek, de sajna a win7 már túlkoros lett,
muszájm$ érdekében váltani kellett. Nekem spec a 10-el sincs bajom mondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest