- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Szinyák #13484 üzenetére
Szia!
Tudom, nem AM3+ és nem Asus... de ott történtek furák bios frissítés után, pedig elvileg nem volt hiba. Próbáld meg újra letölteni és újra flashelni, akkor is, ha a legfrissebb van rajta. Utána áram ki, elem ki, majd vissza, load bios defaults és nézd meg.
Esetleg korábbi biosra is ránézhetsz, vagy külföldi fórumokra alaplap neve és missing oc options, ilyesmi keresőszavakkal. -
R3laX
addikt
válasz
Szinyák #13484 üzenetére
Ennek nagyon nem így kéne működni. Nekem bármit enged állítani, mind1 mit mire raksz. Holnap felteszem én is a 1.0.0.6b biost, kíváncsi leszek. De ha írtad nekem ugye h az előzővel is ezt csinálja, ami nekem is fent van, nem értem akkor... jó ez mondjuk killer, nem gaming x, de a bios ugyanaz. BCLK nekem sincs, azt csak a professional, meg a taichi tudja eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 3 3200G processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest