-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
AAAgold #17395 üzenetére
Próbálom kideríteni idővel. Mikor elsőre összeraktam a gépet, elindult XMP-vel, aztán 3 perc után megfagyott, utána mentem vissza 2933-ra. Lehet egy pici plusz memória feszültség kéne még neki.
pitepeti71: tudtam hogy kevés lesz hozzá, de jövőre majd veszek valami erősebbet, nagy monitort szerettem volna, és az 1440p 32 colon így is határeset, valakinek már ez is pixeles, nekem teljesen jó. Filmet is nézek rajta, TV elhelyezését nem tudom megoldani.
-
Eagle16
addikt
válasz
#48613632 #17364 üzenetére
Hát ez az, 1440p-ben játszom RX570-el, minden kis extra jól jön. Meg ha már 3000Mhz-es RAM-ért fizettem, akkor menjen is annyin, de legalább legyen stabil 2933-on, ha már afölött tuningnak számít. 2133-on biztos nem hagynám, minimum fps-ben biztos vagyok benne hogy észrevenném, na meg akkor olcsóbban megvettem volna a 2133-asat.
apollo12: megpróbálom majd, de szerintem nem fog megjavulni tőle. Amúgy azt hittem a BIOS frissítés az ilyen 10 mp-es művelet, ahhoz képest vagy 3 percig tartott mire végigment a csík, én meg izzadtam közben, hogy ne legyen gond.
Floyd80: szóval azóta is visszaáll néha neked? Nálam 1,35V megy a RAM-nak, de csak 2933 MHz-en megy, amíg megy, 1-2 hétig. Ha nem XMP-zek és manuálisan beállítom a 3000-et 1,35V-al, akkor sem jó. A többi feszt. nem piszkáltam. A RAM is jó slotban van, A2 / B2. Azt gondoltam menni fog gond nélkül.
-
Eagle16
addikt
Hmm, csak nem akar menni az XMP profil BIOS frissítés után sem. Asrock B450M PRO4 és G.skill Aegis 3000.
2933-on megy 1-2 hétig, aztán random vissazáll 2133-ra, ami marha jó, mert sehonnan nem veszem észre.
2.0-s BIOS-ra frissítettem egyelőre, ami még tavalyi, de lehet nem is ez a baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest