-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
steele80
senior tag
válasz
MaxxDamage #3613 üzenetére
Köszönöm!
-
steele80
senior tag
Az AMD Ryzen energiagazdálkodási sémát használva a Ryzen Master-ben az EDC (CPU) üresjáratban is 95-98% és vörössel jelzi is ezt. Ez mi lehet?
-
steele80
senior tag
Az AMD Ryzen Kiegyensúlyozott energiasémát, amit a chipset driver telepít fel érdemes használni? Van valakinek erről tapasztalata?
-
steele80
senior tag
válasz
TylerDurden #3574 üzenetére
Alap Bios ez és frissíteni kellene F3-ra és akkor rendben lesz.
-
steele80
senior tag
válasz
TylerDurden #3571 üzenetére
Mi a lap bios verziója?
-
steele80
senior tag
válasz
TylerDurden #3559 üzenetére
XMP-t beállítottad a BIOS-ban?
-
steele80
senior tag
válasz
Beretvás #3486 üzenetére
Hát például az ami a négy sarkánál fogja az nemigen mozdul meg rajta. Ez gyakorlatilag a gagyi kategória. És az, hogy a gyártó termékoldalán nincs egy olyan fénykép fent, ami megmutatja, hogy AM4-nél hogy áll a hűtő a lapon felszerelve, szerintem a vásárló megtévesztése. Persze lehet olyan opció, hogy a ház teteje felől szív a venti, de nekem ott 2 db 12 cm-es venti van ami kifele szívja a meleget a házból ezért ez nálam nem opció. Na mindegy is. Tanulópénz volt.
Tyrel: Giga AX370 Gaming 3 lapom van.
Ja és a poén az, hogy frankón fel lett polírozva a hűtő talpa és így már egy közel órás játék alatt csak 54-58 fokig melegedett a proci. LoL
-
steele80
senior tag
Az mennyire normális, hogy egy 2600X gyári boost-on játék alatt 4050-4100 MHz-en 60-64 fokos egy BQ Pure Rock hűtővel? Az elődje egy 2600 volt és a stock hűtőjével 54-58 fokon működött.
Én még egyszer nem veszek BQ hűtőt az is biztos és már ez is a kuka felé közelít. A legnagyobb problémám az volt ezzel a hűtővel, hogy a hűtő talpon a polírozottnak tűnő felületen a szélétől kicsit beljebb sorja darabok voltak. Ezt gyönyörűen eltakarta felszereléskor a gyári paszta, de sajnos a proci kupakját viszonylag mélyen felszántotta. A másik problémám, hogy hogy lehet olyat tervezni, hogy a ventilátora a videokártyáról szívja a levegőt és azt küldi át a bordákon ami játék alatt 60-60 fokos. Ez csak AM4 esetén van így, intelnél jó irányba áll.
Az AM4-es szerelék is egy vicc kategória, mert felszerelés után kicsit mozog az egész torony a procin. Lehet, hogy a magasabb árfekvésű hűtői jobbak ezeknél, viszont abban a kategóriában már messze jobbakat találni a BQ-nál.
500 Ft-ért felpolírozták a talpat, most visszaraktam, de választanom kell valami mást.
Ha valaki ilyenen töri a fejét AM4 hűtésre szerintem ezt az alternatívát felejtse el!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest