- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Amd driver szerintem. Nekem 560 alatt van olyan, hogy régebbi játékból ha kilépek akkor zizis a kép és rózsaszín minden. 1 óra furmak után semmit nem produkált. Csak ha abból a játékból lépek ki akkor csinálja.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Coroman #1767 üzenetére
Driver hiba lesz, nem hardver.
Nekem a RTCW-el ha játszom, semmi gondom vele. Nekem igaz Rx560 van. Ha kilépek a játékból, akkor lilás színű lesz minden. Újraindítom, minden okés. Érdekes, hogy, ez az egyetlen ilyen játék, ami után produkálja.
Az MW3, Dividósion, Pubg, RBR után semmi bajom nincs!
Szóval csak türelem, hátha adnak javítást a driverhez."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz tzsolesz #1684 üzenetére
Nekem az rx 560 még játék alatt sem kapcsolta be magát. Vagyis a venti el sem indult. Az hogy "eszi" az áramot túlzás kicsit. 😂
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz csucsotke #1137 üzenetére
Igen, az AMD erre találtaki, hogy küld egy procit neked, amivel tudod frissíteni a biost, majd visszaküldöd neki.
Jóformán bármelyik számtech bolt megcsinálja neked, ha megkéred őket. Sőt, ha nem vagy biztos, hogy már olyan bios van rajta, még a rendeléskor lefrissítik neked és már nem kell vele szöszmötölni.Ellenpélda, a srác kért bios frisssítést de nem csinálták meg neki valamiért. 100-ból egy. Amúgy meg nem kell túl lihegni a dolgot. Minden megoldható, csak akarni kell.
-
nagyúr
válasz BerserkGuts #964 üzenetére
Vidd vissza nekik nézzék meg.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz OutSider17 #790 üzenetére
Semmi.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz OutSider17 #788 üzenetére
Túl lett hajtva?!
-
nagyúr
válasz speedygonzi2 #654 üzenetére
Az új ryzen alá csak 64 bites windows 10!!!
-
nagyúr
Szerintem rakd fel minden gpu drivert, és a driverben válaszd ki, hogy mi legyen az elsődleges. Anyámnak mondjuk nvidia/intel kombó van, ott be lehet állítani, gondolom az AMD driverben is.
-
nagyúr
válasz Jinxb1rd #201 üzenetére
A biost nem mondanám lassúnak. Nekem egy A320m-hdm van és kb 4 hónapja van meg. A 4 hónap alatt legalább 4 biost adtak ki, abból egyet visszavontak (béta volt) de jött helyette egy új végleges bios. Már most megint van egy új béta bios hozzá. A végleges tudja az új ryzent .
Toltam nekik feedback-et mert a 4.40-es bios nem látja az M.2 SSD-met. És a béta bios már 4.61-nél jár."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Processzor felvásárlás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest