-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
Köszönjük az újabb infókat, számomra tanulságos. Hétvégén most már én is rávetem magam.
Ezen a 3400G - 5600G váltáson én is morfondírozok.
Max fps számok miatt biztosan nem éri meg, hiszen nem hoz olyan sokat. Viszont online játékoknál sokat számít a min fps, ahhoz viszont a +2 cpu mag jól jön.
Ezt tapasztaltam is, amikor 4/4 intel cpu-ról 6/12 ryzen 2600 -ra váltottam ugyan azzal az RX570 vga-val. Nem igazán lett több fps-em, hiszen a vga maradt, de sokkal simább volt a játék.
Gondolom ez az igp-nél is hasonlóan működhet.Azért jó lett volna, ha egy kicsit jobb igp-t kap az 5600G, 5700G, így viszont na olyan semmilyen.
Bár egy jó memóriával megtámogatott 5600G lehet hozna 25%-ot, esetleg 30-at. -
emiki6
veterán
Valamit benéztem, nem láttam a január 25-i whql drivert és ahelyett, hogy azt raktam volna fel, az őszit tettem fel, na mindegy, mostmár nem mérem újra a dolgokat.
Úgy tűnik a WHQL-ek a proci optimalizálást megtolják. [link]"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
- Teclast Tablet Topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest