- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- iPhone topik
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Végül megvettem korábban említett notit (Envy x360 2500U Vega8), és ilyen szempontból nagyon fura, hogy 9/18/2018 dátumú driver-t és mellé 17.7-es Catalyst Control Panel-t telepít a Windows Update (nem bíztam az előtelepített Win10-ben így, hogy "refurbished" a gép hardverapróról, szóval DD-vel lementettem egy képfile-ba, de aztán legyalultam az SSD tartalmát, hogy felhúzzak egy friss szűz Win-t, a HP weboldala pedig több gépen többféle böngészővel is kifagy, ha sorozatszám/termékszám alapján keresek driver/szoftver csomagot a géphez, terméknév alapján pedig az Intel-es gép cuccait listázza be, szóval egyelőre még a gyártói frissítésekig se jutok el).
Az AMD-s 19.1 WHQL csomagból fel tudod tenni driver-t (kibontva, betallózva az INF-et és Vega 8-at kijelölve a listáról), de a Catalyst panelt nem (pedig ez a régebbi a gépen). Végignéztem az összes telepítőfile-t, de egyik sem az, vagyis gondolom kizárásos alapon az lenne az, ami nem hajlandó így külön települni (van ami azt írja, hogy csak a csomagtelepítőn át telepíthető).-> Erre most nem segítséget várok (ha nagyon zavarna, amúgy is el kell küldenem a szervizbe a gépet, mert hibás a ventilátora, ott talán felteszik a legújabb gyártói csomagot ha szeretném, ha nem, de ha kérem akkor biztos, de igazából működik a WU-s csomaggal és előbb-utóbb csak betöltődik majd a HP weboldal is), csak a lenti társalgással kapcsolatban ez most tipikus állatorvosi lónak, jó példának tűnt, hogy miért lenne kényelmesebb az AMD-től letölteni és telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbok Pro 2020 i5/16/500GB 2 éves hibátlan 100% akku
- Lenovo Thinkpad T14s Gen1 - I5-10210U/16GB RAM/256GB SSD /Win11 - magyar billentyűzet - szép állapot
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest