-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaktusz80
csendes tag
válasz
CsonkaImo #25547 üzenetére
A win 8.1 fél éves, az összes driverem a legfrissebb. Én személy szerint azért gondoltam a tápra, mert a kisebb energia felvételű nvdianál meg nem csinálta 3 hónapig! Bár meg is cáfolom, mert csak 2D módban csinálja amikor kicsi az energia igény....
Vagy valami rejtett beállítás....nem tudom....
Ja és mindegy hogy a catalystban, vagy a gpu tweakban veszem vissza, vagy fel random csinálja a dolgot.... Valamikor egész nap elmegy, majd ha kell képes lefagyni az egész is....
Rakjam újra a wint??? Azt mondjátok?? -
Kaktusz80
csendes tag
válasz
fatal1ty1984 #25542 üzenetére
Ez még találóbb:
https://www.youtube.com/watch?v=MyhXlpiGqSk -
Kaktusz80
csendes tag
válasz
fatal1ty1984 #25542 üzenetére
pl ilyenek és ehez hasonlókat produkál:
https://www.youtube.com/watch?v=KinFULL-Fv4 -
Kaktusz80
csendes tag
Sajnos nem csak a böngészőben csinálja...random.
-
Kaktusz80
csendes tag
Videót is csináltam anno a 270Xről.... Utána olvastam, állítólag a ram frekvencia váltásoknál lehet a probléma.....
Most levettem referencia értékekre mindent a kártyán, de így is csinálja....
Csinálhat ilyet táp probléma?
Szinte minden új a gépben, mondjuk a táp is csak 4 éves Corsair CX600as. -
Kaktusz80
csendes tag
Bal oldalt látható a probléma....2-3 mp zizzen egyet a kép....
Csak 2D-ben csinálja, 3D játék alatt hibátlan a képminőség. -
Kaktusz80
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő: 2 hete vásároltam 1 ASUS R9 290-es kártyát, újonnan, minden szipi-szuper..... Belaggol a kicsike. Ez még nem is lenne probléma, mert erre van a garancia.... Ami aggaszt jobban, hogy volt előtte 2db 270X-em (ASUS,GIGA) ugyanezzel a problémával lett legarizva. nem akarom elhinni hogy 3-ból 3 kártya hibás lenne. A második 270X garijára 3 hónapot vártam, addig egy 8 éves NVIDIA 9800GS volt a gépben semmi laggolással. Amint bekerült a nagy kártya a gépbe már másnap elkezdett laggolni.... Találkozott már valaki ilyennel???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged