-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian922
tag
Oh lol, más fórumokon is olvasgatok és itt meg elfelejtem az utolsókat
sorry
-
krisztian922
tag
Amúgy ennek az unlocknak mi értelme? Ha csak a feszt emeli meg az alap értékeket akkor ez voltaképpen csak egy alap OC-t jelent? Vagy esetleg a lezárt stream proci/texture unitokat is néha feloldhatja
? Szóval nem értem, hogy ennek egy sima bios moddon (hogy legyen alap OC) túl van-e értelme, vagy ez tényleg csinál valami mást is.
-
krisztian922
tag
Ahogy halad a topik egyre jobban csak várom a nem ref hűtőket, remélem jók lesznek
Különben úgy érzem venni kéne egy kamion nitrogént hűtésre :x -
krisztian922
tag
Nem értek hozzá szóval lehet hülyeséget kérdek, de nem úgy működik ezeknél, hogy ugyan az a chip van mindkettőben és a gyengébbre valamit letiltanak/eleve hibás a chip és az a része nem is működik és így jön össze egy gyengébb kari? Vagy ennek ellenére ezt egy bios flash feloldhatja?
-
krisztian922
tag
Nem tudom már, hogy itteni linkről vagy csak úgy találtam google-ben review-ok nézegetése közben, de rémlik, hogy egy r9 280x HIS iceQ x2 hűtést ráraktak egy r9 290re és annyit mondtak, hogy hasonló beállításokkal pár fokkal volt több mint a 280as értéke. Remélem akkor tényleg nem annyira forró a kártya, hogy még nem ref hűtővel is porszívó kell vagy ha csöndet akar az ember akkor víz
-
-
krisztian922
tag
Miért tart amúgy ezeknél sokáig, hogy kijöjjenek a nem ref hűtők? Úgyis mindenki a szokásos darabját rakja rá. Azt még megérteném ha egy toxic/hawk/matrix tököm tudja miféle nem jön ki első nap, de a többi :x
-
krisztian922
tag
válasz
stargazerhu #2236 üzenetére
Igazából csak azon gondolkodtam, hogy megéri-e a 30ezres felárat a vízblokk mivel akkor már majdnem 290x árban vagyok. Ez főleg azért lenne gáz mert nem tudom, hogy a mostani procim egy 8320 meghúzva vajon elég lesz-e vagy illene már emellé benevezni valami komolyabbra ^^' Mert ha mindkettő kéne akkor szépen lehúzom magam karácsonyra
-
krisztian922
tag
Hali,
Lenne pár kérdésem a sima r9 290essel kapcsolatban, próbálkoztam keresgélni de nem mindre akadt úgy válasz
Először is mennyire éri meg várni a nem ref. hűtős modellekre annak fényében, hogy ezekre ahogy látom sokan raknak külön vett víz/léghűtést? Mármint ezekkel érhető el a felárukkal szemben annyival több (mivel egy arctic xtreme III is 20as, vízblokkok ahogy nézem 30+) mint pl. egy majd kijövő pl. asus dc2?Valamint ti milyen procival hajtjátok meg? Esetleg elég lenne egy jól meghúzott fx8320 vagy talán ehhez már több kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest