- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szivacs1987 #21299 üzenetére
Nagyon szívesen!
Az mindenképpen jobb lenne! Nem tudom, hogy éppen az lenne kéznél, vagy vásárlást tervezel, mert én amikor hasonló helyzetben voltam, akkor a Corsair CX600M 80+ Bronze, tápot néztem még anno. 25K viszont ez már fél moduláris. CWT belsős, vannak akik szerint nem olyan jó, mások szerint megbízható. Szerintem is megbízhatóak én azt választottam volna (ha nem gondolkodtam volna cf-ben), pláne, hogy ezt a tápot azzal a konfiggal nem fogod úgy leterhelni/túl terhelni, hogy ez a táp működésére kihatással legyen.
Egyébként még ajánlom ezt a topikot: Melyik tápegységet vegyem? Itt is biztosan elfognak látni egy-két hasznos infóval.Remélem tudtam segíteni.
(#21304) ÁdiBá: Nézd meg a Watch Dogs-ot (ha van rá módod) kapcsold be ott is az "NV effekteket" és néz meg utána egy AMD -s videót. Más lesz a grafika. Én amikor először láttam egyértelmű volt számomra, hogy full szűréssel (és ha jól emlékszem, akkor az option-ben az GTX 970 -el + fokozatot lehetett tolni a szűrésre) + NV szűréssel és recésebb volt a kép, mint az r9 290 -el.
-
válasz
szivacs1987 #21283 üzenetére
Elfogja bírni az új kártyáddal is a Cooler Master 500W -os tápod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest